.
Κατηγορία Zontes
Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 13:17

Φήμες για Zontes με τρικύλινδρο κινητήρα 800 κ.εκ.!

Τις τελευταίες μέρες αναπαράγεται από πολλά site του εξωτερικού, πληροφορία που θέλαο την Zontes να ετοιμάζει ένα νέο μοτέρ μεγάλου κυβισμού.


Συγκεκριμένα, απ΄ότι λέγεται, ο κινητήρας αυτός θα είναι τρικύλινδρος, με χωρητικότητα 800 κ.εκ., γεγονός που αν αληθεύει, θα βάλει την Zontes σε άλλη κατασκευαστική τροχιά, σε πολύ απαιτητικές κατηγορίες.

Φυσικά πρόκειται για φήμη, ωστόσο ήδη έχουν επιβεβαιωθεί ανάλογες κινήσεις από μεγάλες και γνωστές κατασκευάστριες της Κίνας, όπως η Benelli και η CFMOTO, οπότε είναι πολύ πιθανό όλα αυτά να ισχύουν.

Η Zontes, είναι σίγουρο ότι θα θελήσει να επιβιβαστεί στον τρένο των εξελίξεων, που για την Κίνα, φαίνεται ότι θα αφορούν στην δημιουργία μοντέλων με μεσαίο και μεγάλο κυβισμό, τα οποία θα στοχεύουν στις δυτικές αγορές.

Με βάση το… σούσουρο για την Zontes λοιπόν, κυκλοφόρησε και ένα υποθετικά σχέδιο για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα τέτοιο μοντέλο, με κινητήρα 800 κ.εκ., σε naked υλοποίηση. Ξεκαθαρίζουμε βέβαια, ότι δεν πρόκειται για κάτι επίσημο, είναι απλά μια υπόθεση.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon