.
Κατηγορία Yamaha
Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2016 23:01

Νέο Side by Side παρουσιάζει η Yamaha! -Teaser Video

 

Έρχεται στις 8/6/2016

 

Μετά την παρουσίαση του επαναστατικού YXZ1000R (τρικύλινδρος κινητήρας, κιβώτιο 5 σχέσεων) στα τέλη του 2015, τώρα η Yamaha ετοιμάζεται να αποκαλύψει στις 8 Ιουνίου 2016 ένα δεύτερο πρωτοπωριακό Side by Side επιδόσεων. Δείτε το πρώτο teaser Video!

Από ότι φαίνεται η Yamaha έχει πάρει φόρα, και ετοιμάζεται για ακόμα περισσότερες σαρωτικές κινήσεις που αλλάζουν το τοπίο, σε όλες τις κατηγορίες!

"Get ready for yet another major shift in the off-road landscape", δηλαδή "ετοιμαστείτε για μια δεύτερη μεγάλη αλλαγή στο πεδίο των εκτός δρόμου οχημάτων", αναφέρει το microsite που έχει ετοιμάσει η ιαπωνική φίρμα για το νέο SSV.

yamaha ssv2

 

Βλέποντας το Teaser Video, περνάνε από μπροστά μας 2 προτάσεις που παίζουν με τις λέξεις.

"Last year we shifted an entire industry". "Πέρυσι, αλλάξαμε μια ολόκληρη βιομηχανία", όπου όμως γράφει "shifted" η Yamaha εννοεί ταυτόχρονα και το κιβώτιο 5 σχέσεων του YXZ1000R, και τις manual αλλαγές που αυτό έφερε για πρώτη φορά στα συνήθως αυτόματα SSV.

Και συνεχίζει... "This year we're not letting off the gas". "Αυτή τη χρονιά δεν αφήνουμε / κρατάμε πατημένο, το γκάζι".

Αν λοιπόν το παιχνίδι με τις λέξεις είναι εύκολα αντιληπτό στην 1η πρόταση, τότε σίγουρα κάτι θα πρέπει να συμπεράνουμε και από τη δεύτερη. Ας δούμε όμως και ένα καρέ από το βίντεο για να μας βοηθήσει στις μαντικές μας αναζητήσεις.

yamaha ssv3

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΤΟ ΠΕΝΤΑΛ! "We're not letting off the gas", όμως ΥΠΑΡΧΕΙ ένδειξη ταχύτητας. Οπότε;

Οπότε από ότι φαίνεται εδώ πρόκειται για ένα ημί-αυτόματο Side by Side. Ίσως με σύστημα διπλού συμπλέκτη, όπως το DCT της Honda! Ίσως και όχι.

Κι οι Αμερικανοί φανατικοί του είδους αναρωτιόνται: "θα έχει μοχλό για τις αλλαγές ταχυτήτων, ή λεβιεδάκια στο τιμόνι;"

Υπάρχουν κι εκείνοι που εύχονται για μια έκδοση με Turbo για να ανταγωνιστεί σε απόλυτες ιπποδυνάμεις τα Polaris & Can-Am, αλλά... ίδωμεν.

Δείτε το βίντεο, και αναμείνατε μέχρι τις 8 του Ιούνη για την αποκάλυψη. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2016 08:31

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha XSR 900 Yard Built Monkeebeast Yamaha: νέο γουρουνάκι YFZ 50 2017 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon