.
Κατηγορία Yamaha
Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2015 09:00

Yamaha Faster Sons. Η σειρά του ΜΤ-09 - Video

 

Custom του RSD προετοιμάζει το έδαφος για μοντέλο παραγωγής

 

 

Η πρωτοποριακή ενασχόληση της Yamaha με το customizing και με την διάθεση στο αγοραστικό κοινό κιτ customizing αλλά και ολόκληρων μοντέλων παραγωγής στο πνεύμα της custom σκηνής συνεχίζεται ακμαία.

Στην αρχή είδαμε τον Ιάπωνα Shinya Kimura να φτιάχνει το δικό του custom bike πάνω σε ένα Yamaha MT-07, με την ιαπωνική φίρμα να παρουσιάζει στη συνέχεια το μοντέλο παραγωγής XSR700, που αντλεί την έμπνευση του από το Faster Sons μοντέλο του Kimura.

Τώρα σειρά έχει το MT-09, και τη σκυτάλη παίρνει ο Αμερικανός Roland Sands του οίκου RSD. Δείτε το βίντεο “The Challenge”, ήτοι “η πρόκληση”, στο οποίο βλέπουμε τον Sands να κατασκευάζει ένα υπέροχο custom MT-09 Faster Sons, με τη γνωστή κιτρινόμαυρη αγωνιστική, επετειακή βαφή Speed Block, με τη μοτοσυκλέτα να θυμίζει παλιό αγωνιστικό Superbike.

Το κλου όμως, και η μεγάλη ανατριχίλα είναι στο τέλος του βίντεο, εκεί που εμφανίζεται ο ίδιος ο θρύλος King Kenny Roberts στο εργαστήρι του Sands, μαζί με την αγωνιστική Yamaha TZ750 του, μοτοσυκλέτα από την οποία αντλεί μέρος της έμπνευσης του ο Sands. Το βλέμμα του Roberts στο τέλος του βίντεο... όλα τα λεφτά!

kingkenny

Η Yamaha ανακοίνωσε ως ημερομηνία παρουσίασης του νέου project την 16η Νοεμβρίου, φυσικά εν όψει και της EICMA. Get ready!

Δείτε το βίντεο!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2015 09:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon