Κατηγορία Yamaha
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011 13:01

Yamaha TDM 1200 2012

 


Αναμένεται η παρουσία του σύντομα!

 Έχουμε ανακοινώσει και στο παρελθόν την πιθανότητα να βάλει στην παραγωγή η Yamaha, τον αντικαταστάτη του TDM 900. Αυτή τη φορά οι πληροφορίες είναι επίσημες και αφορούν μία μοτοσυκλέτα χτισμένη στη βάση του XTZ 1200 Super Tenere, με πολλές αλλαγές ώστε να φτάσει στον χαρακτήρα του TDM.

H νέα μοτοσυκλέτα θα χρησιμοποιεί τον κινητήρα και πολλά από τα περιφερειακά του Super Tenere αλλά θα υπάρξει διαφορά στις αναρτήσεις. Το μπροστινό του σύστημα θα είναι δανεικό από το FZ1 με χαμηλότερη διαδρομή, ενώ αντίστοιχα σεταρισμένο θα είναι και το αμορτισέρ.
Το νέο TDM 1200 που παρουσίασε το moto-station.com βρίσκεται πολύ κοντά στην υλοποίηση και αν και φέρει πολλά στοιχεία από το Super Tenere, θυμίζει έντονα το TDM. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι πιθανότατα θα χρησιμοποιεί διαφορετικό πλαίσιο και όχι Deltabox ενώ θα διαθέτει ρυθμιζόμενη ζελατίνα, άνετη σέλα για μεγάλες αποστάσεις.  
Τα παραπάνω αυτόματα το τοποθετούν στην κατηγορία του Ducati Multistrada και ο ανταγωνισμός θα αγχωθεί πολύ με αυτή την κίνηση της Yamaha.
Ωστόσο, αν και αναμένεται να παρουσιαστεί στα μέσα του 2012, υπάρχει πιθανότητα να το δούμε στην EICMA στο Μιλάνο, σε λίγες μέρες!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha Xenter 125 / 150 – 2012 Yamaha TMAX 530 2012 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube