.
Κατηγορία Yamaha
Τρίτη, 09 Μαϊος 2023 16:10

Ο Lord Drake Kustoms ανέστησε ένα «ρημάδι» XT600E από σχολή οδηγών

Το αειθαλές μοντέλο της Yamaha συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην επικαιρότητα ακόμα και 30 χρόνια μετά την παρουσίαση του.

Ο Fran Manen, ο ιδιοκτήτης της Lord Drake Kustoms, μας έχει παρουσιάσει πολλές από τις δουλειές του και, από ότι φαίνεται, δεν σταματά να βρίσκει μοτοσυκλέτες, να εμπνέεται και να τους δίνει μια νέα πνοή ζωής. H νέα του εργασία, έγινε πάνω σε ένα Yamaha XT600E, το οποίο ο Manen απέκτησε από μία σχολή οδηγών και, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο δελτίο τύπου, ήταν «σε άθλια κατάσταση».

Ο Manen αποσυναρμολόγησε πλήρως την μοτοσυκλέτα και ξεκίνησε τις μετατροπές, τοποθετώντας ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός, σε ασημί χρωματισμό, μαζί με έναν τροχό 19 ιντσών. Το πλαίσιο επιδέχθηκε και την κατάλληλη μετατροπή, ώστε το τεπόζιτο καυσίμου να τοποθετείται στην θέση του χωρίς να περιορίζει την πρόσβαση, στο δοχείο λαδιού που βρίσκεται εντός του ίδιου του πλαισίου.

Από το μηδέν κατασκευάστηκαν η σέλα, το εμπρός φτερό, ένα νέο φιλτροκούτι αλλά και τμήμα της εξάτμισης. Το τιμόνι είναι τύπου BMX, ενώ στο εμπρός μέρος ο Manen τοποθέτησε ένα κυκλικό φανάρι διαμέτρου 146 χιλιοστών, με κίτρινο κρύσταλλο. Πάρα πολλά τμήματα της μοτοσυκλέτα βάφτηκαν σε μαύρο χρώμα, ενώ το ρεζερβουάρ φινιρίστηκε στο ματ χακί-πράσινο που βλέπετε στις εικόνες, το οποίο ο Manen εμπνεύστηκε από τα ισπανικά στρατιωτικά οχήματα.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Μαϊος 2023 16:14

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon