.
Κατηγορία Yamaha
Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 16:59

Yamaha MT-15 Ver. 2.0 – Ινδική ανανέωση με νέα χρώματα

Η νέα έκδοση 2.0 του ΜΤ-15 στην Ινδία φέρνει μια νέα χρωματική παλέτα στη μορφή που ως ΜΤ-125 γνωρίζουμε καλά στην Ελλάδα.

Δίχως τον περιορισμό της κατηγορίας διπλωμάτων Α1 της Ευρώπης, στην αγορά της Ινδίας η Yamaha διαθέτει το μοντέλο ΜΤ-15 αντί του ΜΤ-125, με μόνη διαφορά τον λίγο μεγαλύτερο κινητήρα που μετρά 155 cc και αποδίδει 18 ίππους, αντί των 15 του ευρωπαϊκού 125αριού.

Η Yamaha μόλις παρουσίασε στην Ινδία τη γκάμα των ΜΤ-15 για το 2023, τα οποία, πλην του λίγο μεγαλύτερου μοτέρ, διαθέτουν την ίδια ακριβώς βάση με τα ευρωπαϊκά μοντέλα και κυρίως όλο το πλούσιο πακέτο εξοπλισμού που περιλαμβάνει σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων VVA, traction control, μονόδρομο συμπλέκτη, νέα ψηφιακά όργανα με στάνταρ συνδεσιμότητα Bluetooth κ.ο.κ.

yamaha mt15 1

Η μόνες διαφορές που εντοπίζουμε στα νέα μοντέλα της Ινδίας αφορούν πρώτα σε μια μπάρα-χειρολαβή που διατρέχει την ουρά της μοτοσυκλέτας λίγο χαμηλότερα από τη σέλα, αφετέρου στα νέα χρώματα.

Εδώ ξεχωρίζει το χρυσό πιρούνι, σε αντίθεση με το μαύρο που κοσμεί τα ευρωπαϊκά μοντέλα του 2023, και το οποίο θα είναι κοινό και στις τέσσερεις χρωματικές επιλογές: μαύρο (Metallic Black DLX), μπλε (Racing Blue), κυανό (Cyan Storm) και γκρί (Ice Fluo-Vermillion).

yamaha mt15 2

Εξ αυτών μόνο η Cyan Storm είναι κοινή κατ’ όνομα με τις επιλογές των ευρωπαϊκών ΜΤ, ενώ σε όλες τις περιπτώσεις έχουμε αλλαγές στα γραφικά και δη στους δύο αεραγωγούς εκατέρωθεν του ρεζερβουάρ καυσίμου.

Δεδομένου ότι οι μοτοσυκλέτες είναι κατά τ’ άλλα ολόιδιες με αυτές που έρχονται στα μέρη μας ως ΜΤ-125, εύλογα εικάζουμε πως αυτή η νέα χρωματική παλέτα πιθανώς να κοσμεί τα ΜΤ-125 της επόμενης χρονιάς – κάτι που θα διαπιστώσουμε σε μερικούς μήνες.

yamaha mt15 4

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 17:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon