.
Κατηγορία Yamaha
Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 17:33

Yamaha MT-125 2023 – Νέα οθόνη TFT με συνδεσιμότητα και traction control

Ακολουθώντας τα βήματα του ΜΤ-07, το μικρό ΜΤ-125 φορά μια έγχρωμη οθόνη με Bluetooth συνδεσιμότητα, ενώ ενισχύει και την ενεργητική του ασφάλεια με traction control.

Συνεχίζοντας την αναβάθμιση της οικογένειας Hyper Naked η Yamaha στρέφει το βλέμμα της και στον βενιαμίν της φαμίλιας, το MT-125 που για το 2023 αποκτά – όπως και το ΜΤ-07 – μια νέα έγχρωμη οθόνη TFT 5 ιντσών με στάνταρ συνδεσιμότητα Bluetooth.

Το σύστημα αυτό είναι πανομοιότυπο με αυτό του μεγαλύτερου αδελφού, ωστόσο εδώ δε διαθέτει την επιλογή δύο μοτίβων προβολής, μα μόνο το Street Theme με την ψηφιακή μπάρα στο πάνω μέρος για στροφόμετρο.

2023 YAM MT125 EU PGD DET 006 03 preview

Η συνδεσιμότητα με το τηλέφωνο του αναβάτη γίνεται μέσω της δωρεάν εφαρμογής Yamaha MyRide που προβάλλει στην οθόνη εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα και email, ενώ επιτρέπει και αρκετές ακόμη λειτουργίες μέσω της εφαρμογής, όπως είναι η καταγραφή διαδρομής και αποθήκευση δεδομένων βασικής τηλεμετρίας – μέγιστη ταχύτητα, απόσταση, γωνία κλίσης κ.ά.

Η άλλη μεγάλη είδηση για το ΜΤ-125 ωστόσο είναι πιο ουσιώδης για τα οδηγικά του χαρακτηριστικά και αφορά στην προσθήκη traction control στο ήδη πλούσιο πακέτο του μικρού γυμνού, το οποίο ήδη περιελάμβανε το σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων VVA (Variable Valve Actuation) και συμπλέκτη μονόδρομο με υποβοήθηση.

2023 YAM MT125 EU MDNM6 STU 001 03 preview

Οι χρωματικές επιλογές για το 2023 παραμένουν ως είχαν: Cyan Storm (κυανό), Icon Blue (μπλε) και Tech Black (μαύρο).

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon