.
Κατηγορία Yamaha
Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022 12:16

Νέο παπί Yamaha παρουσιάζεται σήμερα στην Ινδονησία

Δείτε πώς να παρακολουθήσετε ζωντανά την τελετή παρουσίασης.

Η Yamaha Ινδονησίας πρόκειται να αποκαλύψει ένα νέο παπί σήμερα και πιθανότατα μιλάμε για την κορυφαία σειρά Exciter, τουλάχιστον αν κρίνουμε από τα δημοσιευμένα νούμερα.

Στο teaser που κυκλοφορεί η Yamaha μας δελεάζει με ιπποδύναμη 17.7 hp και ροπή 14.4 Nm (1.5 kgm), στοιχεία που μας φέρνουν στη μνήμη τις ακριβώς ίδιες τιμές απόδοσης για το Βιετναμέζικο Exciter 155 VVA Sports, με σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων (VVA) που παρουσιάστηκε πέρυσι.

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για το ίδιο μοντέλο, θα περιμένουμε να δούμε με πολύ ενδιαφέρον τις θα ανακοινωθεί ωστόσο, μιας και ως τώρα το συγκεκριμένο Exciter δεν είχε επισήμως προοπτικές για εξαγωγές προς δυσμάς, μένοντας αποκλειστικά στις ασιατικές αγορές.

Ξεκινώντας με ένα teaser βίντεο γυρισμένο στην πίστα της Sepang στη Μαλαισία, μπορείτε να δείτε ζωντανά την παρουσίαση του νέου παπιού, που θα ξεκινήσει την Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 στις 13.00 ώρα Ελλάδας στο βίντεο που ακολουθεί αμέσως μετά.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022 12:19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon