.
Κατηγορία Yamaha
Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 16:39

Yamaha - Παρουσιάζει e-scooter με το όνομα Neo’s στις 3/3/2022

Σας είχαμε γράψει για το teaser της Yamaha για κάποιο επερχόμενο ηλεκτρικό δίκυκλο που θα παρουσιαζόταν στις 3/3/2022. Τώρα το Motorcycle.com αποκαλύπτει πως πρόκειται για e-scooter που θα λανσαριστεί υπό την ονομασία Neo’s.

Το κλου που οδήγησε στην αποκάλυψη είναι το στιλιζαρισμένο “Ο” στο teaser της Yamaha, καθώς το “Ο” με την ίδια ιδιαίτερη γραμματοσειρά βρίσκεται και σε όνομα επερχόμενου μοντέλου (“Neo’s”) που κατοχύρωσε πρόσφατα η εταιρεία στις Η.Π.Α. ως ηλεκτρικό δίκυκλο.

Οι παλαιότεροι ίσως θυμούνται το βενζινοκίνητο Neo’s scooter της Yamaha, ενώ απ’ ότι φαίνεται η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει το ίδιο όνομα και για το νέο ηλεκτρικό της scooter.

Τώρα μένει να δούμε αν θα πρόκειται για ένα e-scooter, ή για μια ολόκληρη σειρά, και αν αυτά θα είναι οι εκδόσεις παραγωγής των concept E01 & E02.

Το σημαντικό για εμάς είναι πως το επερχόμενο, ή τα επερχόμενα, e-scooter της Yamaha θα πωλούνται και σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε υπομονή μέχρι την Πέμπτη 3 Μαρτίου, όπου και θα γίνει η επίσημη αποκάλυψη.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 16:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon