.
Κατηγορία Yamaha
Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2021 11:09

YZ450F και YZ250F 2022 - Με μικρές βελτιώσεις

Οι αναβάτες των εργοστασιακών Monster Energy Yamaha MXGP και MX2 έδειξαν ξεκάθαρα τις δυνατότητες των YZ450F και YZ250F σημειώνοντας σειρά από νίκες σε δύσκολους αγώνες το 2020, που τους εξασφάλισαν τη δεύτερη θέση συνολικά στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα MXGP και MX2, καθώς επίσης και τον Τίτλο Κατασκευαστών στην κατηγορία MX2. Η Yamaha ανανεώνει στα σημεία τα 2 μοντέλα για το 2022, δίνοντας βάρος κυρίως στα δίχρονα μοντέλα της για τη χρονιά. Κατεβάστε τις επίσημες φωτογραφίες σε ψηλή ανάλυση και δείτε το επίσημο βίντεο.

Για το 2022, αυτές οι αγωνιστικές μοτοσυκλέτες υψηλής τεχνολογίας αιχμής συνεχίζουν με μια σειρά τεχνικών αλλαγών που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιστοποιούν τις νικηφόρες δυνατότητές τους. Και τα δύο μοντέλα είναι πιο ελαφριά και διαθέτουν τροποποιημένες ρυθμίσεις ανάρτησης καθώς επίσης και ένα νέο πίσω γρανάζι με χρυσή αλυσίδα, και ζάντες DID. Ο πίσω τροχός της YZ250F διαθέτει ζάντα 2,15 μεγαλύτερου πλάτους και ελαστικό 110/90, καθώς επίσης και ελαφρύτερο κέντρο και τροποποιημένο μοτίβο ακτίνων. Επίσης, με την εφαρμογή Power Tuner της Yamaha στις YZ450F και YZ250F, οι αναβάτες και οι τεχνικοί τους έχουν τη δυνατότητα να κάνουν άμεσες αλλαγές στη συμπεριφορά του κινητήρα μέσω κινητού τηλεφώνου – για να ρυθμίζουν γρήγορα και εύκολα τη μοτοσυκλέτα τους ώστε να ταιριάζει σε διαφορετικές πίστες και μεταβαλλόμενες συνθήκες επιφάνειας.

Ο συνδυασμός χρωμάτων Icon Blue των YZ450F και YZ250F διαθέτει νέο πλαίσιο σε δύο αποχρώσεις του μπλε, καθώς επίσης και νέα γραφικά ενσωματωμένα στα πλαστικά. Η Yamaha θα συνεχίσει επίσης να προσφέρει και τα δύο μοντέλα στην αγωνιστική έκδοση Monster Energy Yamaha Racing Edition με πλαίσιο Monster Black και εργοστασιακά γραφικά στυλ ομάδας.

Δείτε ΕΔΩ το επίσημο βίντεο του YZ250F, και ακριβώς κάτω από το άρθρο το βίντεο του YZ450F.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon