Κατηγορία Yamaha
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 16:33

Yamaha - Νέο ΜΤ παρουσιάζεται σύντομα - Teaser Video

Ένα νέο teaser-video ανέβασε στο Youtube η Yamaha, στο οποίο ανακοινώνει νέο ΜΤ μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αφήνοντας μας για την ώρα να μαντέψουμε κυβικά και μοντέλο.

"A New Power from the Darkness", δηλαδή "Μια νέα δύναμη από το σκοτάδι", αναφέρει η ιαπωνική εταιρεία, και παρακάτω μας λέει "The darkness just got more exciting. Get ready for the coming weeks. #DarkSideofJapan #HyperNaked". Το σκοτάδι μόλις έγινε πιο συναρπαστικό. Ετοιμαστείτε για τις επόμενες εβδομάδες. #ΣκοτεινήΠλευράΤηςΙαπωνίας 

Θα είναι άραγε το ανανεωμένο Euro 5 MT-09, για το οποίο σας γράψαμε ΕΔΩ; Θα είναι μια ανανεωμένη έκδοση του MT-07 με αλλαγές προερχόμενες από το 9 και το 3; Θα δούμε κάτι εντελώς νέο, αφού "A new power from the Darkness"; Μήπως θα δούμε περισσότερα του ενός νέα ΜΤ;

Υπομονή. Βρισκόμαστε άλλωστε στην εποχή των teaser-serials, οπότε πιάστε ποπ-κορν κι ετοιμαστείτε για τα επόμενα επεισόδια.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 16:47

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube