.
Κατηγορία Yamaha
Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 15:54

Yamaha Vinoora - "Κοίτα κάτι γλυκά ματάκια!"

Η Yamaha Taiwan παρουσίασε ένα εξαιρετικά γλυκούλι Scooter 125 κ.εκ. που ακούει στο όνομα «Vinoora» και έχει προβολείς που θυμίζουν… γουρλωμένα μάτια.

Η Yamaha αποκαλεί το Vinoora… «Newtro», ήτοι νέο-ρετρό, με το μικρό scooter να θυμίζει παλαιότερα αντίστοιχα οχήματα με ανθρωπόμορφες μούρες, σε νέο όμως στιλ.

Στο press kit γίνεται λόγος ακόμα και για τους Βρετανούς… metrosexual αναβάτες, στους οποίους είναι αφιερωμένη η έκδοση «Vinoora M». Άκου τώρα, να σε λένε metrosexual και να ονομάζουν και scooter για χάρη σου. Σημεία των καιρών.

Οι διαφορές του «Vinoora M» από τη βασική έκδοση είναι τα κάγκελα στους προβολείς, η μεγαλύτερη σχάρα πίσω, και η σέλα σε καφέ χρώμα.

Το Vinoora θα κυκλοφορήσει σε 4 χρωματισμούς και στην έκδοση Vinoora M, ενώ η Yamaha κάνει λόγο για βάρος 94 κιλών, ρεζερβουάρ 4 λίτρων, ενώ δεν αναφέρει νούμερα ιπποδύναμης η ροπής.

Οι προβολείς είναι LED, οι αναρτήσεις είναι συμβατικό πιρούνι μπροστά και μονό πίσω αμορτισέρ, οι τροχοί είναι 10 ιντσών, στα φρένα βρίσκουμε δισκόφρενο μπροστά και ταμπούρο πίσω, ενώ το σκουτεράκι έχει και USB θύρα φόρτισης.

Λόγω εξοπλισμού, μην περιμένετε το Vinoora να έρθει σύντομα και από τα μέρη μας, καθώς προορίζεται αυστηρά για ασιατικές αγορές, δίχως αυστηρές προδιαγραφές όπως οι Euro 5.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon