.
Κατηγορία Yamaha
Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 13:57

Yamaha Limi 125 2020 – Νέο σκούτερ πόλης για την αγορά της Ασίας

Η Yamaha παρουσίασε στην Ταϊβάν τη νέα έκδοση του σκούτερ Limi που μεγάλωσε και δυνάμωσε.

Το 2017 είχε κάνει την εμφάνισή του το πρώτο μοντέλο υπό το όνομα Limi, ένα μικρό σκούτερ πόλη με τετράχρονο αερόψυκτο κινητήρα 115 cc, μικρούς τροχούς και μια διαφημιστική καμπάνια που επικέντρωνε στις γυναίκες με παρομοιώσεις με … cowgirls, δηλαδή καουμπόισες.

Δε γνωρίζουμε αν η καμπάνια αυτή καθιέρωσε το Limi ως ένα δημοφιλές “γυναικείο” σκούτερ, πάντως εμπορικά θα πρέπει να πήγε καλά στην Ασία, καθώς τρία χρόνια αργότερα η Yamaha του χαρίζει μια νέα δόση φροντίδας.

Η αναβαθμισμένη έκδοση που μόλις παρουσιάστηκε στην Ταϊβάν φορά τον αερόψυκτο κινητήρα 125 cc Blue Core της Yamaha με την οικονομία καυσίμου που ταιριάζει στην εποχή και τον οικολογικό χαρακτήρα που προτάσσει ο,τιδήποτε υπάγεται στην ομπρέλα Blue Core.

Το νέο Limi δεν αλλάζει τη σιλουέτα του προκατόχου του, αλλά προσθέτει νέες αλουμινένιες ζάντες – παραμένοντας στις 10 ίντσες – και πλουσιότερο εξοπλισμό με smart start system και θύρα USB.

Η βασική διαφημιστική του γραμμή επικεντρώνεται στον συνδυασμό “δυνατότερο, ελαφρύτερο” κάτι που προς το παρόν δεν διαπιστώνεται από τα νούμερα, καθώς η Yamaha δεν έχει δημοσιεύσει νούμερα απόδοσης.

Ωστόσο με τον μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο κινητήρα περιμένουμε εύλογα το κάτι παραπάνω σε δύναμη, ενώ στη ζυγαριά το Limi σταματά στα 97 κιλά γεμάτο.

Θα αρχίσει να πωλείται στην Ταϊβάν από την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου και θα είναι διαθέσιμο σε πέντε μονόχρωμες εκδόσεις: κόκκινο, λευκό, μαύρο, σκούρο γκρι, ανοικτό γκρι και μπλε κοβαλτίου.

Ιστοσελίδα μοντέλου

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon