Κατηγορία Yamaha
Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 10:27

Yamaha – Θα δούμε Niken GT στην EICMA;

Νέος κωδικός σε υπηρεσία των ΗΠΑ “προδίδει” το μοντέλο

Το CARB, η πολιτειακή υπηρεσία ελέγχου της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, αποτελεί μια από τις καλύτερες πηγές πληροφοριών για τα νέα μοντέλα. Η συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί από τους κατασκευαστές να καταθέσουν κάποια στοιχεία, αρκετά πριν την κυκλοφορία των νέων μοντέλων στην αγορά, προκειμένου αυτά να πάρουν έγκριση σε ότι αφορά στους εκπεμπόμενους ρύπους τους.

 Πολλά “λαβράκια” έχουν βγει λοιπόν μέσα από αυτή την διαδικασία, με το πιο πρόσφατο, να είναι η αποκάλυψη μια δεύτερης έκδοσης για το Yamaha Niken. Σε πρόσφατο έγγραφο που κατέθεσε η Yamaha στην υπηρεσία, πέραν του γνωστού κωδικού για την “απλή” έκδοση του Niken, υπάρχει άλλος ένας, με διαφοροποίηση σε ότι αφορά στα γράμματα που τον αποτελούν.

Πέραν των γραμμάτων που καταδεικνύουν το χρώμα και την χρονιά, ο νέος κωδικός έχει την προσθήκη άλλων δύο: “GT”.  Τι κάνει νιάου – νιάου δηλαδή! Περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν, ωστόσο υπάρχει… προηγούμενο με υλοποίηση GT έκδοσης στην Yamaha και αυτά αφορά στην οικογένεια των Tracer.

Αν λοιπόν η Yamaha ακολουθήσει την ίδια φιλοσοφία και άποψη περί GT έκδοσης και στο Niken, αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι πιο πλούσιος εξοπλισμός, όπως standard πλαϊνές βαλίτσες, ψηλότερη ζελατίνα, θερμαινόμενα grip και ίσως, αναβάθμιση στο τομέα των αναρτήσεων.  

Είναι πολύ πιθανό λοιπόν, να δούμε αυτή την νέα έκδοση του Niken, στην έκθεση του Μιλάνου, σε λίγες ημέρες.

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 10:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube