.
Κατηγορία Ducati
Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 11:15

Ducati Multistrada V4 2024 - Έρχεται νέα έκδοση Grand Tour

Πληροφορίες για την ύπαρξη της νέας έκδοσης έρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η οικογένεια της Ducati Multistrada V4, η οποία ήδη μετράει 4 διαφορετικές εκδόσεις (απλή, S, Rally και Pikes Peak) και αποτελεί το όχημα της παγκόσμιας επιτυχίας της Ducati και του ρεκόρ πωλήσεων της, φαίνεται πως θα αποκτήσει και μία 5η, όπως λένε πηγές από τις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, στα έγγραφα κατοχύρωσης της CARB στην California, εμφανίστηκε η νέα έκδοση της Multistrada V4, ονόματι Grand Tour.

Ναι, την έχουμε ξαναδεί αυτή την ονομασία και συγκεκριμένα, στην Multistrada 1260, η οποία φυσικά ήταν ο πρόγονος της V4. Σύμφωνα με όσα γίνονται μέχρι τώρα γνωστά, λοιπόν, η νέα έκδοση Multistrada V4 Grand Tour θα έχει τον απαραίτητο έξτρα εξοπλισμό, σε σχέση με την «βασική» έκδοση, ώστε να τονιστεί η ταξιδιωτική της ιδιότητα, εντός δρόμου. Αναμένεται η προσθήκη εξοπλισμού όπως θερμαινόμενα γκριπ, σύστημα απεικόνισης πίεσης ελαστικών, νέα σέλα, πλαϊνές βαλίτσες, πιθανόν δε και νέα LED φωτιστικά σώματα και τάπα ρεζερβουάρ τύπου hands-free.

Μηχανικά, η μοτοσυκλέτα δεν θα έχει αλλαγές από την υπόλοιπη γκάμα των Multistrada V4, με τον κινητήρα και το σύστημα της εξάτμισης να μένουν ίδια. Παρά το ότι η Multistrada V4 Rally φόρεσε μεγαλύτερο τεπόζιτο καυσίμου που φτάνει τα 30 λίτρα, οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε ότι η Multistrada V4 Grand Tour θα φέρει το «βασικό» ρεζερβουάρ των 20 λίτρων. Καθώς μιλάμε πιθανότατα για μία αμιγώς ασφάλτινη εκδοχή της Multistrada V4, η Grand Tour δεν αποκλείεται να εξοπλιστεί με τροχούς 17 ιντσών, εμπρός και πίσω. 

Ξέροντας την τακτική της Ducati για τις νέες παρουσιάσεις μοντέλων, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια, η νέα Multistrada V4 Grand Tour θα εμφανιστεί στα πλαίσια της Ducati World Premiere, που αναμένεται να ξεκινήσει το φθινόπωρο, εκτός αν αλλάξει κάτι δραστικά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 11:20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon