.
Κατηγορία Ducati
Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 13:00

Ducati XSM 937 – Φανταστικό υβρίδιο

Αν η Ducati διασταύρωνε ποτέ το Hypermotard με το DesertX, το αποτέλεσμα θα δικαίωνε πανηγυρικά τη φαντασία του σχεδιαστή Nick Murray.

Ο Νεοζηλανδός σχεδιαστής Nick Murray, ή muzza.nz ως αυτοσυστήνεται μέσω της σελίδα του στο Facebook, τρέφει ξεκάθαρα ιδιαίτερα συναισθήματα για τις supermoto μοτοσυκλέτες, έτσι έχει σκαρώσει δεκάδες γοητευτικότατες φανταστικές μοτοσυκλέτες σε SM λογική.

Αν και η ιστοσελίδα του ονομάζεται “KTM 990/950 Customs”, η φαντασία του δεν περιορίζεται στον πορτοκαλί κόσμο της ΚΤΜ, μα επεκτείνεται και σε άλλους κατασκευαστές. Μεταξύ αυτών φυσικά και η Ducati, για την οποία ο σχεδιαστής οραματίστηκε μια supermoto χτισμένη γύρω από τον δικύλινδρο Testastretta 937 cc που φορούν αρκετές μοτοσυκλέτες της ιταλικής γκάμας, μεταξύ αυτών και οι Hypermotard και DesertX.

Το πάντρεμα αυτών των δύο καταλήγει σε ένα εντυπωσιακότατο σχέδιο που ο Νεοζηλανδός ονομάζει XSM 937 και πρακτικά συνιστά μια πολεμικότερη παραλλαγή του Hypermotard με αισθητική εμπνευσμένη από το DesertX.

Προφανώς πρόκειται για μια όμορφη ιδέα που ωστόσο δεν επικαλείται καμιά σχέση με την πραγματικότητα, οπότε δεν προκύπτει κανένα νόημα να μιλάμε για τεχνικά χαρακτηριστικά, εξοπλισμούς κλπ.

Αρκεί το προφανές: ένα ελαφρωμένο Hypermotard με τον δικύλινδρο των 110 ίππων και αυτήν την εμφάνιση θα έκαιγε καρδιές, ίσως ταχύτερα και από λάστιχα.

Πηγή: muzza.nz

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon