.
Κατηγορία Yamaha
Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 12:42

Yamaha “Tenere” 700: νέες Spy φωτογραφίες

 

Έτοιμο για παραγωγή!

 

Την τιμητική του φαίνεται πως έχει σήμερα το θέμα “Yamaha Adventure 700”, αφού μετά την πρώτη δοκιμή του T7 Concept, μόλις δημοσιεύτηκαν νέες spy φωτογραφίες από την MCN. 

Τι βλέπουμε σε αυτές; Πρώτα απ΄όλα… την μπέρτα του batman που έχει χρησιμοποιήσει η Yamaha ως πρωτότυπο μέσο κάλυψης – απόκρυψης της μοτοσυκλέτας.

Σε σχέση με την προηγούμενη “φουρνιά” κατασκοπικών φωτογραφιών, υπάρχουν αλλαγές, με την μοτοσυκλέτα να δείχνει πολύ πιο κοντά σε στάδιο παραγωγής. 

Το καλυμμένο άνω τμήμα δεν αποκαλύπτει φυσικά τίποτα, ωστόσο φαίνεται πως έχουν μορφοποιηθεί τα πλαστικά της ουράς και όλο το body work. H εξάτμιση, από την πάνω, παράλληλα με την ουρά θέση που είχε στις προηγούμενες φωτογραφίες, έχει μετατοπιστεί σαφώς πιο κάτω. 

Το ψαλίδι επίσης φαίνεται διαφορετικό, με ενισχυτικά νεύρα να το διατρέχουν, ενώ απουσιάζει η ποδιά (καλά παίζουμε το παιχνίδι βρες τις διαφορές, δεν σημαίνει κάτι αυτό). 

Αλλαγές και στα φρένα, όπου και οι μπροστινοίδίσκοι, όπως ο μονός πίσω, είναι “wave” τύπου, ενώ διακρίνεται ξεκάθαρα και ο δίσκος ανάγνωσης του ABS στο κέντρο του πίσω τροχού. 

Πέραν αυτών, βλέπουμε επίσης ένα ψηφιακό πίνακα, παρόμοιο με αυτόν του Tracer 700, στη θέση των οργάνων. 

Φάινεται λοιπον πως έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος στην εξέλιξη και η μοτοσυκλέτα είναι ένα στάδιο πριν την παραγωγή. Πότε; Φθινόπωρο παρουσιάση και λογικά από την αρχή του 2018, διάθεση στην αγορά. 
Πηγή: MCN

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 12:44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πρώτες εντυπώσεις από το Yamaha T7 Concept Yamaha X-MAX 400 2018 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon