.
Κατηγορία Yamaha
Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 13:18

Yamaha X-MAX 400 2018

 

Ανανέωση για το μεσαίο GT της Yamaha

 

 

Η Yamaha παρουσιάσε επίσημα τη νέα έκδοση του γνωστού μεσαίαου GT scooter της, X-MAX 400. 

To μοντέλο, το οποίο σύμφωνα με τα τρία διαπασών εντάσσεται στην οικογένεια των Sport Scooter, έχει υποστεί μια μικρή σχεδιαστική ανανέωση, με το design του να θυμίζει πολύ το επίσης πρόσφατα παρουσιασμένο, X-MAX 300.

Ο κινητήρας συμμορφώνεται με τις Euro 4 προδιαγραφές και η απόδοση του είναι 33 ίπποι, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να οδηγηθεί και με δίπλωμα κατηγορίας Α2. 

Το νέο X-MAX 400 εμφανίζεται κατά 5 κιλά ελαφρύτερο από τον προκάτοχο του (210 από 215 κιλά) και η Yamaha τονίζει πως πρόκειται για το scooter με τις μικρότερες εξωτερικές διαστάσεις στην κατηγορία του. 

Για πρώτη φορά το X-MAX 400 αποκτά σύστημα Traction Control, ενώ υπάρχει φυσικά και σύστημα ABS στα φρένα. Η ζελατίνα ρυθμίζεται σε δύο θέσεις, με την χρήση εργαλείων, αυτό που είναι πρωτόγνωρο όμως, είναι ότι και οι λαβές του τιμονιού μπορούν επίσης να ρυθμιστούν σε δύο θέσεις.

Η διάθεση του μοντέλου στην αγορά, αναμένεται να ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2017.
 
Ακολουθoύν φωτογραφιές και το σχετικό promo video



 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 13:18

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon