.
Κατηγορία SYM
Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015 12:21

Τα νέα μοντέλα της SYM στην EICMA

 

Maxsym Concept, Wolf 300 Cafe Racer, κ.α.

 

 

Με επίσημο δελτίο τύπου η SYM ανακοινώνει τα νέα μοντέλα 2016 που θα δούμε στην EICMA, μοντέλα που περιλαμβάνουν το εντυπωσιακό Maxsym Concept, το νέο Joyride S, την ρετρό μοτοσυκλέτα Wolf SB300 Cafe Racer, και μία νέα έκδοση του Joymax. 
 
To περίπτερο της SYM για την EICMA 2015 έχει στηθεί με τρεις βασικούς άξονες-concepts πάνω στη φράση "Enjoy the Ride": Royal Life (βαιλική ζωή), Retro Soul (Ρετρό ψυχή) kai Road Star (αστέρι του δρόμου).
 
Maxsym Concept
Το εντυπωσιακότερο έκθεμα σίγουρα θα είναι το Maxsym Concept, ένα concept με προχωρημένο design, που θέλει να μεταλαμπαδεύσει γονίδια από τη μοτοσυκλέτα Wolf της φίρμας σε scooter πλατφόρμα, δημιουργώντας ένα... Wolf Scooter, με sport και επιθετικό σχεδιασμό. Ενδιαφέρον ακούγεται -και δείχνει!
sym maxsym500 concept3
 
Road Star – Joyride S
Το νέο Joyride S διαθέτει νέα εμφάνιση και βελτιωμένες επιδόσεις. Θα έρχεται εξοπλισμένο είτε με CBS (έκδοση 125i), είτε με ABS (έκδοση 200i), πληρώντας έτσι τις προδιαγραφές EURO 4 που θα αρχίσουν να εφαρμόζονται το 2016.
 
Retro Soul – Wolf SB300 Café racer
Είχαμε δει το Wolf SB300, και την έκδοση CR (Cafe Racer) στο πρόσφατο παρελθόν, στο ασιατικό site της SYM. Μιλάμε για μια όμορφη μοτοσυκλέτα με bikini φέρινγκ, με μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο, τετράχρονο και τετραβάλβιδο κινητήρα 278 κ.εκ., με αντικραδασμικό άξονα και ABS. Η SYM αναφέρει πως σύντομα θα παρουσιαστεί σε έκδοση παραγωγής στην Ταιβάν, παρόλα αυτά η παρουσίαση της και στην EICMA αφήνει ελπίδες να τη δούμε και στα μέρη μας.
sym wolf sb300 cr
 
Royal Life – Joymax (GTS) Sport Version 
Το Joymax είναι το best-seller της SYM παγκοσμίως. Η έκδοση Sport έχει αυξημένη απόδοση κινητήρα (14.8 hp), και εμφανισιακές αλλαγές όπως μια νέα ζελατίνα, το όνομα του μοντέλου ραμμένο στη σέλα, κλπ. Διαθέτει σύστημα Stop & Start που σβήνει αυτόματα τον κινητήρα όταν σταματάτε, αλλά και ABS.
sym joymax sport 125

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015 20:12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νέα τιμή για SYM Citycom S.300i SYM Maxsym Concept 2016 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon