.
Κατηγορία SYM
Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2015 09:28

Νέα τιμή για SYM Citycom S.300i

 

Πιο οικονομικό & πιο ελκυστικό

 

 

Η νέα έκδοση του μοντέλου CITYCOM S.300i, με το νέο δυνατότερο κινητήρα και σημαντικές αισθητικές αλλαγές, έρχεται τώρα σε νέα τιμή, πραγματική πρόκληση, 3.695€!

Ας δούμε εν τάχει τα δυνατά σημεία του SYM CITYCOM S.300i.

1. Κινητήρας F4 με απόδοση 28,5 HP
Το νέο CITYCOM S.300i, κινείται από τον κινητήρα υψηλών επιδόσεων F4 της SYM, αποδίδοντας 28,5 ίππους στις 7.750 σ.α.λ, με μέγιστη ροπή 2,8 Kgm στις 6500 σ.α.λ.
2. Νέα εξάτμιση
Η αλλαγή του κινητήρα έφερε μαζί της και νέα εξάτμιση, με τη λειτουργία του Citycom να γίνεται πλέον αθόρυβη και με μειωμένες εκπομπές ρύπων. Επιπλέον, το νέο καπάκι της εξάτμισης δίνει sport χαρακτήρα στο S.
3. Εντυπωσιακό πίσω φωτιστικό σώμα τύπου LED
Τα οπίσθια φωτιστικά σώματα στην έκδοση “S” του Citycom είναι μαύρου χρώματος, με διάφανο κρύσταλλο και τεχνολογία LED, κάνοντας εντυπωσιακή την εμφάνισή του και τη νύχτα.
4. Βελτιωμένο σύστημα πέδησης
Το σύστημα φρένων CBS του Citycom, αποτελείται από 2 δίσκους διαμέτρου 260mm. Οι αλλαγές στις τρόμπες φρένου βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την πέδηση του νέου οχήματος.
5. Νέα σέλα
Μία νέα σέλα υψηλής ποιότητας, με νέο αφρώδες, αδιάβροχο, αντιολισθητικό υλικό με κόκκινη ραφή, ενισχύει τη σπορ εικόνα του οχήματος. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα φέρει επένδυση μοκέτας.
6. Ανανεωμένος ο πίνακας οργάνων, δέχεται αισθητική αναβάθμιση στο φωτισμό και στα χρώματα του ταμπλό.
7. Νέοι καθρέφτες με λεπτό διακριτικό βραχίονα

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2015 12:18

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νέο SYM Symphony ST 200i CBS 2015 Τα νέα μοντέλα της SYM στην EICMA »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon