.
Κατηγορία SYM
Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 13:00

SYM Jet 4RX 50 - 50ράκι με «μπρίο» για τους Ιταλούς

Η SYM ανακοίνωσε το νέο scooter κατηγορίας μοτοποδηλάτου στην Ιταλία, σε τιμή που σκοτώνει.

Ένα μοντέλο που είχε ήδη παρουσιαστεί, στα πλαίσια της EICMA 2022, είναι και επίσημα διαθέσιμο στην ιταλική αγορά, ξεκινώντας συζητήσεις για το αν θα φτάσει και σε εμάς. Πρόκειται για το νέο Jet 4RX 50, ένα μικρό scooter πόλης στα 50 μόλις κυβικά, που ξυπνά αναμνήσεις στους παλαιότερους εξ ημών και την ξέγνοιαστη μετακίνηση με «50ράκια» πριν από μερικές δεκαετίες.

Το SYM Jet 4RX 50 φέρει τετράχρονο κινητήρα 49 κ.εκ., ενώ η εμφάνιση του είναι αρκετά επιθετική και σπορ. Παρά αυτό το γεγονός, όμως, το Jet 4RX δεν χάνει σε πρακτικότητα, φέροντας επίπεδο πάτωμα, αλλά και χούφτες για την προστασία των χεριών, στο τιμόνι. Χώρος αποθήκευσης υπάρχει και κάτω από την σέλα, ενώ παράλληλα το μοντέλο φέρει και παροχή ρεύματος USB.

Με το βάρος του μόλις στα 107 κιλά, το SYM Jet 4RX αναμένεται ως πολύ εύχρηστο και «μανιτζέβελο», που θα λέγαμε στην Ελλάδα. Οι τροχοί του έχουν διάμετρο 12 ιντσών, με δισκόφρενο εμπρός. Τα φώτα του μοντέλου είναι εξολοκλήρου LED, έτσι το Jet 4RX 50 δεν μένει «πίσω» στα δεδομένα ενεργητικής ασφάλειας.

Η τιμή του; Στην Ιταλία, ανακοινώθηκε μόλις στα 2.099 ευρώ! Θα μπορούσε να έρθει και στην χώρα μας και, δη, με αυτή την τιμή;

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 13:34

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon