.
Κατηγορία Suzuki
Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 14:37

Suzuki V-Strom 800 DE 2024 - Δύο νέα χρώματα στην Ιαπωνία

Η Suzuki αποκάλυψε δύο νέους χρωματισμούς για το V-Strom 800 DE, χωρίς να είναι σαφές ακόμη αν αφορούν μόνο την ιαπωνική γκάμα.

Η σημαντική είδηση στη γκάμα του 2024 για τη Suzuki V-Strom 800 είναι η παρουσίαση της νέας πιο ασφάλτινης έκδοσης που καταργεί τα αρχικά DE - εκ του Duel Explorer - για να μιμηθεί τη στρωμάτωση των ανάλογων 1050: μια έκδοση με 19άρα μπροστινή ζάντα, χαμηλότερες διαδρομές αναρτήσεων και αυξημένη στόχευση προς την άσφαλτο, καθώς και η γνωστή μας DE με 21 ίντσες μπροστά και σαμπρέλα.

Η έκδοση DE δεν αλλάζει στο τεχνικό της κομμάτι στον δεύτερο χρόνο ζωής της, ωστόσο στην Ιαπωνία η Suzuki παρουσίασε δύο νέα χρώματα, ένα λευκό με μωβ και ένα πράσινο με κίτρινο.

suzuki vstrom800de 2024 5

Στην ουσία το λευκό (Pearl Tech White) μιμείται ακριβώς το μαύρο του 2023 με τον συνδυασμό μωβ, χρυσού πιρουνιού και χρυσών ζαντών, ενώ το πράσινο (Metallic Mat Steel Green) ακολουθεί τη λογική του γκρίζου με κίτρινο, μόνο που αυτό φορά επίσης τις χρυσές ζάντες, ενώ το γκρίζο του 2023 φορούσε μαύρες.

Το άλλο ενδιαφέρον που προκύπτει από το ιαπωνικό V-Strom 800 DE είναι πως, μαζί με τον κίτρινο χρωματισμό (Champion Yellow No. 2) που ήδη γνωρίζουμε από τη φετινή γκάμα, οι δύο νέοι συμπληρώνουν τις διαθέσιμες επιλογές. Κοινώς, το μαύρο και το γκρίζο δε συγκαταλέγονται στα V-Strom 800 DE του 2024 στην Ιαπωνία.

suzuki vstrom800de 2024 9

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν αυτή η αλλαγή θα αφορά και στα ευρωπαϊκά μοντέλα ή αν αφορά μόνο την ιαπωνική αγορά. Θα γνωρίζουμε βέβαια σε περίπου μιαν εβδομάδα, όταν ανοίξουν οι πύλες της EICMA στο Μιλάνο.

Δείτε τα στην ιστοσελίδα Suzuki Motorcycle Global Salon

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 14:44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon