.
Κατηγορία Suzuki
Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 07:53

Suzuki V-Strom 800 – Πιο προσιτή και πιο ασφάλτινη έκδοση στον ορίζοντα

Κάνοντας αλλαγές όπως τη διάμετρο του μπροστινού τροχού στις 19 από τις 21 ίντσες, η Suzuki θα φέρει το πιο απλό και λιγότερο «χωμάτινο» V-Strom 800, πιθανότατα εντός του 2024.

Κάτι λογικό και αναμενόμενο, καθώς το πρώτο μοντέλο, το V-Strom 800 DE (δηλαδή Dual Explorer), είχε ξεκάθαρη την On/Off φύση του, με το σκέτο V-Strom 800 άνευ «DE», να είναι το επόμενο βήμα. Αυτό μαρτυρούν έστω οι φωτογραφίες που δείχνουν την κατοχύρωση του μοντέλου στην Αυστραλία, τα σχετικά έγγραφα στην περιβαλλοντική αρχή της Καλιφόρνια, αλλά και στο σύστημα εγγραφής οχημάτων στην Ελβετία.

Η κύρια διαφορά όπως προείπαμε, είναι η μορφή του μπροστινού τροχού. Ως έκδοση «Dual Explorer» (DE), το V-Strom 800 DE προσφέρεται εξίσου για δρόμου και εκτός δρόμου διαδρομές. Το -σκέτο- V-Strom 800 θα δει τον τροχό του να γίνεται 19άρης, σε μια «χρυσή τομή» μεταξύ της μεγάλης μοτοσυκλέτας «enduro» και των ασφάλτινων διαδρομών.

SUZVSTR8002.jpg

Ακόμα, πέρα από τις διαστάσεις, οι ζάντες αλλάζουν και μορφή, αποτελούμενες πια από χυτό αλουμίνιο αντί για ακτίνες και σίγουρα tubeless, ενώ διαφοροποίηση αναμένεται στην -πιο κοντή πλέον- διαδρομή της ανάρτησης και κατ’ επέκταση το χαμηλότερο ύψος σέλας.

Εντωμεταξύ, στα προαναφερθέντα έγγραφα το εν λόγω νέο μοντέλο φαίνεται να είναι και 7 κιλά ελαφρύτερο, πιθανότατα λόγω του διαφοροποιημένου εξοπλισμού, με το βάρος θεωρητικά να παίρνει την κατιούσα στα 223 από 230 κιλά με γεμάτο ρεζερβουάρ.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες αλλά και από το γραφειοκρατικό του πράγματος, ο ερχομός του V-Strom 800 είναι θέμα χρόνου, πιθανότατα την άνοιξη του 2024.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon