.
Κατηγορία Suzuki
Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 11:52

Suzuki DR 800 Twin Rally Racer - Η άποψη του Oberdan Bezzi

Ο ανήσυχος Ιταλός σχεδιαστής ονειρεύεται τις αγωνιστικές Dakar του παρελθόντος και προτείνει την δική του εκδοχή, με βάση την V-Strom 800DE.

Από τις σύγχρονες On-Off μοτοσυκλέτες, το Suzuki V-Strom 800DE κατάφερε να συγκινήσει, θα λέγαμε, αρκετούς από τους παλαιότερους μοτοσυκλετιστές, που γνώρισαν την άνθηση του Dakar και τις προηγούμενες γενιές των Adventure μοτοσυκλετών. Ένας από αυτούς είναι, κατά τα φαινόμενα, και ο Ιταλός σχεδιαστής Oberdan Bezzi, ο οποίος απασχολεί διαρκώς την επικαιρότητα προτείνοντας τις δικές του εκδοχές, σε μοντέλα εταιρειών. Η εργασία στην οποία ρίχνουμε μία ματιά σήμερα, βασίζεται στην V-Strom 800DE και έχει το όνομα DR 800 Twin Rally Racer.

To Suzuki DR 800 «Dr. Big» ήταν μία από τις πιο γνωστές και αγαπητές On-Off της Suzuki, με μονοκύλινδρο κινητήρα 800 κυβικών παρακαλώ, που κέρδισε πολλούς φανατικούς φίλους και, για πολλούς, εδραίωσε την μορφή των σημερινών Adventure. O Bezzi επέλεξε αποχρώσεις του κίτρινου και του μεταλλικού, με ένα ρεζερβουάρ που θυμίζει τα αγωνιστικά και εκτείνεται μέχρι τα πλάγια, αλλά και δεύτερο ρεζερβουάρ στην ουρά (προσέξτε την λεπτομέρεια της τάπας ανεφοδιασμού)! Άλλη λαχταριστή λεπτομέρεια, το τελικό εξάτμισης, υπερυψωμένο και σίγουρα «ελεύθερο» για αγνό δικύλινδρο ήχο. Δεν αμς χαλάει καθόλου αυτό που βλέπουμε!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 11:56

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon