Κατηγορία Suzuki
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 13:42

Επετειακή Έκδοση GSX-R1000R - Τώρα διαθέσιμη και στην Ελλάδα

Η SUZUKI κατασκεύασε την πιο προηγμένη και συναρπαστική GSX-R στην ιστορία της, γιορτάζοντας τα 100α της γενέθλια, και τώρα μπορείς να την κάνεις δική σου. [Δελτίο Τύπου]

Η σειρά των GSX-R όρισε το είδος των superbike για περισσότερα από 30 χρόνια, με περισσότερες από ένα εκατομμύριο πωλήσεις παγκοσμίως.

Έτσι, οι μηχανικοί της SUZUKI αφιέρωσαν την ζωή τους στην GSX-R και ανέπτυξαν την ουσία της: Κάθε GSX-R πρέπει να χαρακτηρίζεται από το χαμηλό βάρος και τις κορυφαίες επιδόσεις της κατηγορίας, σε ένα ασυναγώνιστο σύνολο.

Αεροδυναμικά εξελιγμένη, με συμπαγείς διαστάσεις και με τον χαρακτηριστικό εύκολο χειρισμό των GSX-R, είναι η πιο δυνατή GSX-R που κατασκευάστηκε ποτέ. Η τεχνολογία απευθείας από τα MotoGP μεγιστοποιεί την απόδοση των 202 ίππων του κινητήρα και δικαιωματικά κάνει την πίστα να σου ανήκει!

Η ειδική αυτή έκδοση της GSX-R1000R είναι εμπνευσμένη από τα επίσημα χρώματα και γραφικά της αγωνιστικής έκδοσης GSX-RR MotoGP. Ο μπλε/ασημί χρωματισμός αποτίει φόρο τιμής στα προγενέστερα αγωνιστικά μοντέλα της μάρκας και συνθέτει την πιο συναρπαστική οπτικά μοτοσικλέτα GSX-R που κατασκευάστηκε ποτέ.

Η επετειακή έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό στην Ελλάδα και η τιμή της ανέρχεται στις 19.995€.

Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. - 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης τηλ: 210 3499940

www.suzuki.gr

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube