.
Κατηγορία Suzuki
Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 17:09

Suzuki Katana Brand New Jack από την Icon Motosports

Η Icon Motosports, γνωστή για το επιθετιικό της marketing που περιλαμβάνει ακόμα και customizing μοντέλων για την επίδειξη του ρουχισμού της, παρουσίασε ένα πανέμορφο Suzuki Katana, που ακούει στο όνομα Brand New Jack με έμπνευση από το mecha anime “Gundam”.

Η αγάπη της Icon με το Katana είναι παλιά, και το New Jack μοντέλο που είχε δημιουργήσει η εταιρεία (με βάση το κλασικό Katana) έχει μπει στα βιβλία μας ως ένα από τα ομορφότερα custom Katana που έχουμε δει.

suzuki katana icon brand new jack 00008

Τώρα, ήρθε η σειρά ενός Katana με προχωρημένο tech-design, και έμπνευση από τους φουτουριστικούς εξωσκελετούς και τα έντονα χρώματα της θρυλικής ιαπωνικής σειράς κινουμένων σχεδίων Gundam.

Το Brand New Jack μπορεί να μην είναι τόσο ριζοσπαστικό όσο άλλα custom μοντέλα της Icon, όμως σημειώστε πως εκείνα συνήθως δημιουργούνται μέσα σε μια περίοδο 12-18 μηνών, ενώ το Brand New Jack πήρε μορφή σε διάστημα μόλις 30 ημερών, με βάση το νέο Katana του 2020, για τις ανάγκες του αμερικάνικου σαλονιού custom μοτοσυκλέτας “The One Moto Show 2020”.

suzuki katana icon brand new jack 00002

Στα έξτρα που φοράει η μοτοσυκλέτα περιλαμβάνεται ρεζερβουάρ με 2 τάπες σε στιλ endurance, αμορτισέρ της Nitron πίσω και ελατήρια μπροστά από την ίδια εταιρεία, EBC φρένα, Avon Competition ελαστικά και μια custom εξάτμιση που χρησιμοποιεί διάφορα εξαρτήματα της Leo Vince.

Νέες είναι οι μανέτες από την Driven Racing και τη Magura, ενώ οι τροχοί είναι μαγνησίου από την Galespeed.

suzuki katana icon brand new jack 00006

Το… διαστημόπλοιο ολοκληρώνεται με ένα νέο κοστούμι που περιλαμβάνει καρίνα, φτερά και αεροδυναμικά βοηθήματα που παραπέμπουν σε MotoGP (και σε εναλλακτικό μπροστινό σύστημα), αλλά και μονόσελο πίσω, με μικρά τσαχπίνικα numberplates.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 17:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon