.
Κατηγορία Suzuki
Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020 10:43

Suzuki - Εξελίσσει μικρό ηλεκτρικό scooter

Η σχέση της Suzuki με τα ηλεκτρικά δίκυκλα βρίσκεται ακόμα στα σπάργανα, όπως και των περισσοτέρων παραδοσιακών κατασκευαστών μοτοσυκλέτας, όμως πρόσφατες πατέντες δείχνουν την ιαπωνική εταιρεία να εξελίσσει ένα μικρό και οικονομικό ηλεκτρικό scooter.

Οι πατέντες που δημοσίευσε το βρετανικό site Bike Social, δείχνουν ένα σπαρτιάτικο ηλεκτρικό δίκυκλο, με στόχο την χρήση σε αστικά κέντρα, αρχικά στην Ινδία.

Όπως βλέπουμε στα σχέδια, το e-scooter του Hamamatsu έχει απλούστατο design, με ατσάλινο πλαίσιο, την αφαιρούμενη μπαταρία τοποθετημένη κάτω από τη σέλα, και με το ηλεκτρικό μοτέρ από κάτω της. Η τελικά μετάδοση γίνεται με ιμάντα, ενώ οι αναρτήσεις είναι όσο γίνεται βασικές, κρατώντας χαμηλά το τελικό κόστος.

Αν το ηλεκτρικό scooter της Suzuki φτάσει στην παραγωγή, αναμένουμε να το δούμε να βγαίνει από τις γραμμές του εργοστασίου της εταιρείας στην Ινδία, αν και οι δημοσιογράφοι του Bike Social αναφέρουν πως πηγές της εταιρείας μιλούν για μοντέλο που θα κυκλοφορήσει σε παγκόσμια κλίμακα, ενώ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην Ινδία μέσα στο 2021.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020 11:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon