.
Κατηγορία Suzuki
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 11:32

Suzuki Katana Icon – Συλλεκτική Γαλλίδα

Μια ειδική και περιορισμένης παραγωγής έκδοση του Katana με την υπογραφή της Icon παρουσίασε η Γαλλική Suzuki.

Η επιστροφή της θρυλικής μοτοσυκλέτας της Suzuki, Katana, συνοδεύτηκε τα τελευταία δύο χρόνια από διάφορες σπέσιαλ εκδόσεις ανά τον κόσμο, άλλοτε ως custom δουλειές ιδιωτών και κάποιες άλλες φορές ως επίσημες εκδόσεις διαφόρων χωρών.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η έκδοση Jindachi που παρουσιάστηκε την περασμένη Άνοιξη από την Ιταλική Suzuki, ενώ ακόμη πιο νόστιμη είναι η Yoshimura 1135R που ψήνεται στην Ιαπωνία.

Η Γαλλική αντιπροσωπεία της Suzuki έχει ήδη μια σπέσιαλ έκδοση στη γκάμα της, την Katana Yoshimura, ενώ αυτή τη φορά συνεργάζεται με τη γνωστή Αμερικανική εταιρεία μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού Icon. Μαζί έφτιαξαν τη συλλεκτική Katana Icon, η οποία δεν έχει καμιά μηχανολογική διαφορά από τη βασική μορφή της μοτοσυκλέτας, μα συνοδεύεται από κάποια κομμάτια after marker και μερικά ακόμη πιο μοναδικά καλούδια:

- Μοναδικά γραφικά Icon

- Εξάτμιση Akrapovič, για όφελος 2 hp και 0.2 kg.m, με παράλληλη δίαιτα 1.1 kg

- Αλουμινένια βάση πινακίδας

- Πλαϊνά προστατευτικά κινητήρα

- Αριθμημένη πλάκα

- Full-face κράνος Icon Airflite Stim Black ασορτί με τη μοτοσυκλέτα

Η Suzuki Katana Icon θα κατασκευαστεί σε μόνο 10 κομμάτια, αποκλειστικά για τη Γαλλική αγορά και είναι άμεσα διαθέσιμη προς €15.999. Στη Γαλλία η βασική έκδοση κοστίζει €13,699, έτσι η συγκεκριμένη συλλεκτική έρχεται στον πελάτη με ένα όφελος €1,690 ως προς την ονομαστική αξία των πρόσθετων αξεσουάρ που τη συνοδεύουν.

Δείτε περισσότερα εδώ

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon