.
Κατηγορία Suzuki
Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 17:09

Suzuki – To DR Big 1000… υπάρχει ήδη!

Την συνήθεια να “υιοθετούν” ανεξάρτητες κατασκευές συνεχίζουν στο Hamamatsu

Μόλις πριν δυο ημέρες γράφαμε για την επιστροφή του DR Big, με μια διαφορετική υπόσταση από αυτή που το είχαμε συνηθίσει και τώρα νέες πληροφορίες, θέλουν την μοτοσυκλέτα αυτή να… υπάρχει ήδη!

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, η Suzuki θα ακολουθήσει την γνωστή πλέον τακτική της, όπου και εντάσσει, “επίσημα και με την βούλα” στο δυναμικό της γκάμας της, μοτοσυκλέτες που αποτελούν δημιουργίες ανεξάρτητων βελτιωτών και builders.

Τα Katana και Katana Black, προέρχονται από τα σχέδια του Rodolfo Fascioli για λογαριασμό του περιοδικού Motociclismo, ενώ σύντομα στην έκθεση μοτοσυκλέτας της Ζυρίχης, θα παρουσιαστεί το Virus 1000R, ένα streetfighter κατασκευασμένο από την ελβετική Moto Virus το οποίο θα βασίζεται στο GSX-R 1000R και θα πωλείται κανονικότατα, από το δίκτυο της Suzuki Ελβετίας.

desexp4

Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν, το ότι το νέο DR Big, θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο kit βελτίωσης της γερμανικής Ηessler, που μετατρέπει τα V-Strom 1000 σε V-Strom 1000 Desert Express.

desexp2

Το kit αυτό, έχει διάφορα στάδια, ξεκινώντας από την αλλαγή των τροχών με ακτινωτούς σε διαστάσεις 21” και 18” (υπάρχουν και άλλες επιλογές), συνεχίζοντας με την αλλαγή της ουράς και της σέλας σε κάτι πιο ελαφρύ και κατάλληλο για off – road χρήση, ενώ στο επόμενο στάδιο αλλάζονται και οι αναρτήσεις. Τέλος υπάρχει και η επιλογή του να αγοράσει κανείς έτοιμη μια μοτοσυκλέτα στην οποία έχουν εφαρμοστεί όλα αυτά τα καλούδια με κόστος 19.900 ευρώ.

desexp3

Δεν γνωρίζουμε τι από όλα αυτά θα κρατήσει η Suzuki στο DR Big 100 ή πως θα εμπνευστεί από την Desert Express έκδοση, το σίγουρο είναι όμως ότι θα πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα με αυξημένες εκτός δρόμου ικανότητες σε σχέση με τα V-Strom 1000.

  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 17:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon