.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 15:32

Suzuki V-Strom 1050XT Desert Express kit - Χαρίζει όψη Rally όπλου στη μοτοσυκλέτα!

Στο Hellas Rally 2019 συμμετείχε κι ένα Suzuki V-Strom 1000, με την ονομασία V-Strom 1000 Desert Express. Φήμες αναφέρουν πως ο αναβάτης Stefan Hessler της Hessler Rallye Team εξέλισσε το νέο Suzuki V-Strom, ενώ στον αγώνα τερμάτισε 4ος στην κατηγορία Μ6, 13ος αναβάτης στην κατηγορία Veteran και 78ος γενικής. Τώρα, μπορείς κι εσύ να αγοράσεις το κιτ για να μετατρέψεις το Suzuki V-Strom 1050 XT του 2020 σε Desert Express όπλο.

Το HIGH SUSPENSION kit μεταμορφώνει το V-Strom 1050 XT, ενώ ο Hessler έχει πολλά ακόμα καλούδια για το νέο V-Strom, και υπόσχεται να κάνει τη μοτοσυκλέτα σας μοναδική, φέρνοντας την ακριβώς στα μέτρα και στα γούστα σας.

Μεγαλύτερες διαδρομές αναρτήσεων, μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, και εμφάνιση που σκοτώνει.

Με την μετατροπή, οι αναρτήσεις αυξάνουν τη διαδρομή τους από τα 160 mm στα 190 mm, ενώ και η ελάχιστη απόσταση από το έδαφος ανεβαίνει από τα 165 στα 195 mm. Παράλληλα, το ύψος σέλας ανεβαίνει 30 mm.

Στα συστατικά του κιτ περιλαμβάνεται η μετατροπή στις αναρτήσεις , νέα ελατήρια παίρνοντας υπόψη και το βάρος του αναβάτη (!), και ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω “HRT Rallye” της Wilbers.

Νέο είναι όμως και το μοχλικό, για καλύτερη λειτουργία στην οδήγηση.

Στο DESERT EXPRESS περιλαμβάνεται και νέα πλάκα τιμονιού, καβαλέτα για το original τιμόνι, με το set-up του τιμονιού να είναι πλέον ρυθμιζόμενο.

Αν ο αναβάτης το επιθυμεί, η Hessler Rallye Team αντικαθιστά το original τιμόνι, με νέο X-Line της Magura.

Και κιτ έχουμε που σηκώνει ψηλότερα το φτερό του 19άρη μπροστινού τροχού για τις λάσπες, φαρδύτερο κάτω μέρος για το σταντ, και νέο οδηγό αλυσίδας.

Δυστυχώς ο Hessler ΔΕΝ προσφέρει κιτ αντικατάστασης του μπροστινού τροχού με κάποιον 21 ιντσών, κι έτσι η μοτοσυκλέτα παραμένει στις διαστάσεις των τροχών του original μοντέλου.

Νέα είναι η ζελατίνα, ένα ακριβές αντίγραφο του Suzuki DR-Z του Gaston Rahier!

Ο προβολέας προσατεύεται από ένα διαφανές πλαστικό κάλυμμα (PPMA).

Για ένα πιο sport look νέα είναι η ουρά της μοτοσυκλέτας με LED φως πινακίδας, ενώ η Hessler Rallye Team μπορεί να σας εξοπλίσει και με μικρότερα LED φλασάκια.

Και σχάρα έχουμε, και κιτ αυτοκόλλητων DESERT EXPRESS, τόσο για την κίτρινη όσο και για την άσπρη-κόκκινη έκδοση του V-Strom XT.

Κι αν ακόμα δεν είστε ικανοποιημένος από τα 3.895 ευρώ που ξοδέψατε με το DESERT EXPRESS kit, η Hessler Rallye Team μπορεί να σας προτείνει κι άλλα καλούδια για το V-Strom 1050 XT.

Καλούδια όπως εξατμίσεις της Yoshimura ή της MIVV, κάγκελα κινητήρα, διαφορετικά μαρσπιέ και λεβιέ φρένου και ταχυτήτων Rallye, αλουμινένια ποδιά, κιτ ergal βιδών, μεταλλικά σωληνάκια φρένων, ελαστικά της ANLAS, κλπ.

Δείτε περισσότερα στη σελίδα της Hessler Rallye Team, ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 15:41

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon