.
Κατηγορία Suzuki
Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 10:19

Είναι αυτή η εξάτμιση του νέου Suzuki Hayabusa;

Πατέντα της ιαπωνικής εταιρείας που ιντριγκάρει

Πώς και πώς το περιμένουμε το νέο Hayabusa, τη μια δημοσιεύουμε πρωτόλεια concept της Suzuki, την άλλη renderings κάποιων designers, την τρίτη φήμες, αυτή τη φορά έχουμε πατέντα της Suzuki με μια εξάτμιση με ασύμμετρους λαιμούς που δίνει τροφή στα όνειρα μας για το μελλοντικό ιαπωνικό γεράκι.

hayabusa cans

Η πατέντα που βλέπουμε αφορά σε μια 4 σε 2 εξάτμιση, η οποία έχει ασύμμετρο σχήμα στους σωλήνες των τελικών της. Η δεξιά μεριά έχει έναν πιο ίσιο σωλήνα μεγαλύτερης διαμέτρου, ενώ η αριστερή πλευρά έχει μικρότερο σωλήνα με περισσότερες καμπύλες / σπασίματα.

Διακρίνεται και ένα εξάρτημα που μάλλον είναι βαλβίδα αερίων, βαλβίδα που ανοίγει μόνο στις ψηλές στροφές, στις χαμηλές όλα τα αέρια κατευθύνονται προς την αριστερή εξάτμιση, περιορίζοντας τα επίπεδα θορύβου στις χαμηλές στροφές και αφήνοντας ελεύθερο τον δρόμο στις ψηλές.

Εις αναμονή για τις επόμενες πατέντες, φήμες και renders.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 10:20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon