.
Κατηγορία Royal Enfield
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 14:14

Royal Enfield Himalayan 452 – Νέες εικόνες και πληροφορίες

Δύο νέοι χρωματισμοί της νέας Himalayan εμφανίστηκαν στον ινδικό Τύπο μαζί με ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ταχύτητά της, καθώς ξεκίνησε η παραγωγή της.

Λιγότερο από ένας μήνες απέμεινε από την 7η Νοέμβρη, όταν η Royal Enfield θα παρουσιάσει επισήμως τη νέα Himalayan 452 με το ανεπιβεβαίωτο όνομα. Για σχεδόν έναν χρόνο μιλούσαμε για τη Himalayan 450, ώσπου το 452 εμφανίστηκε σε έγγραφα ταξινόμησης στην Ινδία, προφανώς αντανακλώντας τον πραγματικό κυβισμό του νέου, υγρόψυκτου μονοκύλινδρου που μετρά 451.65 cc, η στρογγυλοποίηση των οποίων μας δίνει το 452.

Σύμφωνα με ινδικά ΜΜΕ η παραγωγή της νέας Royal Enfield έχει ήδη ξεκινήσει, με μια φωτογραφία της πρώτης μοτοσυκλέτας που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής να κυκλοφορεί πριν μερικές μέρες, την Τρίτη 10 Οκτωβρίου.

1

Παράλληλα, το φως της δημοσιότητας είδαν δύο εικόνες που δείχνουν τη νέα Himalayan σε διαφορετικά χρώματα από το λευκό που εμφανίζεται στο επίσημο teaser της Royal Enfield. Πρόκειται για ένα γκρίζο με κόκκινες ανταύγειες και ένα μαύρο με κίτρινες λεπτομέρειες.

Επίσης τις προηγούμενες μέρες κυκλοφόρησε ένα βίντεο τραβηγμένο στην Ινδία από αυτοκίνητο, στο οποίο μια υπό δοκιμή Himalayan 452 με αλουμινένιο τριβάλιτσο βολτάριζε σταθερά με 130 km/h στον αυτοκινητόδρομο, ενώ όταν το κοντέρ του αυτοκινήτου έδειξε 140 η μοτοσυκλέτα επιτάχυνε και έφυγε στον ορίζοντα.

Πρόκειται για μια αναμενόμενη εικόνα, δεδομένου ότι η νέα υγρόψυκτη Himalayan φέρνει σχεδόν διπλάσια ιπποδύναμη από το υπάρχον μοντέλο, ανεβαίνοντας από τα 24 κοντά στα 40 άλογα, ενώ στα χαρτιά εμφανίζεται να είναι και τρία κιλά ελαφρύτερη με 196 υγρά κιλά έναντι 199 της αερόψυκτης Himalayan 411.

Πηγή: Motokid Vlogs (YouTube)

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon