.
Κατηγορία Royal Enfield
Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 16:58

Νέα εμφάνιση του Royal Enfield Scrambler 650

Μια ακόμη δικύλινδρη μοτοσυκλέτα σχεδιάζει να φέρει σύντομα στην αγορά η Royal Enfield.

Οι αποκαλύψεις για τα νέα μοντέλα που σκαρώνει η Royal Enfield δεν έχουν τέλος, καθώς φωτογραφήθηκε σε δοκιμές ξανά μια νέα scrambler παραλλαγή των κλασικών roadster, Continental GT 650 και Interceptor 650.

Η μοτοσυκλέτα υπό εξέλιξη συνιστά μια Scrambler εκδοχή της ίδιας δικύλινδρης βάσης, με τις διαφορές να εντοπίζονται κυρίως στο σχεδιαστικό κομμάτι.

royal enfield scrambler 650 2

Τα βασικά στοιχεία που τη διαφοροποιούν οπτικά είναι η χρήση ενός μοναχικού στρογγυλού ρολογιού στα όργανα, το ανεστραμμένο πιρούνι μπροστά, η μονή κοντή εξάτμιση από τη δεξιά πλευρά, η χρήση on-off ελαστικών και η πλήρης απουσία χρωμίου – αν και αυτό το τελευταίο στοιχείο θα μπορούσε να αλλάξει όταν η εικονιζόμενη μοτοσυκλέτα πάρει την τελική της μορφή παραγωγής.

Κατά τα λοιπά ο κινητήρας δεν αναμένεται να έχει καμιά διαφορά από τα τρέχοντα μοντέλα που τον φορούν, με απόδοση στο όριο της Α2 κατηγορίας.

Σύμφωνα με τον ινδικό Τύπο, η Royal Enfield σχεδιάζει να φέρει στην παραγωγή το Scrambler 650 στα μέσα του 2024.

Πηγή: Gaadiwaadi

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 17:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon