.
Κατηγορία Royal Enfield
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 11:11

Royal Enfield – Παρουσιάζονται σε λίγες ημέρες τα νέα Trial!

Η εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα ένα teaser

Στην πλατφόρμα των Bullet Classic 500 / 350 θα βασίζονται τα νέα μοντέλα αντίστοιχου κυβισμού της Royal Enfield, τα οποία θα ονομάζονται Trial.  Καμία σχέση με τα Trial του Toni Bou, εδώ πρόκειται για Scrambler φύσεως μοτοσυκλέτες, την ύπαρξη και εξέλιξη των οποίων γνωρίζαμε από πέρυσι το καλοκαίρι (διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ σχετικά).

Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν, η επίσημη παρουσίαση των μοτοσυκλετών, θα γίνει στις 26 Μαρτίου, αρχικά στην Ινδία, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό το αν και πότε τα μοντέλα θα λανσαριστούν και σε άλλες αγορές. Το θεωρούμε απίθανο βέβαια να πρόκειται για παραγωγή που θα αφορά μόνο την Ινδική αγορά.



Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αλλαγές αισθητικής φύσεως μόνο, με την διαδρομή των αναρτήσεων και την απόσταση από το έδαφος να παραμένουν ως έχουν με τα Bullet Classic μοντέλα. Ίδια θα είναι και η απόδοση, η οποία για την έκδοση 500 θα αγγίζει τους 27 ίππους και για το 350, στους 19.

Ως special εκδόσεις, όπως τις ορίζει η Royal Enfieled, τα νέα Trial θα φέρουν ξεχωριστούς χρωματικούς συνδυασμούς, με το πλαίσιο να είναι ένα δομικό στοιχείο το οποίο θα είναι επίσης βαμμένο.

Πηγή: Rushlane 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 11:11

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Royal Enfield Scrambler 500 2019 - Spy Pic Royal Enfield Bullet Trial 350 / 500 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon