Κατηγορία Royal Enfield
Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018 12:30

Royal Enfield Scrambler 500 2019 - Spy Pic

Μια Classic 500 με τα κατάλληλα αξεσουάρ

Στον ινδικό τύπο κυκλοφόρησαν «κατασκοπικές» φωτογραφίες της νέας Royal Enfield Scrambler 500, κατά τη διάρκεια δοκιμών της, με τη μοτοσυκλέτα να αναμένεται στην παραγωγή μέσα στο 2019.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα Classic 500, με πιο «μάχιμα» αξεσουάρ, ώστε να μπορεί να κάνει και λίγο flat χωματάκι -αλλά ουσιαστικά για να αποκτήσει νέο στιλιστικό χαρακτήρα, τώρα που «τραβιούνται» και τα scrambler.

Ο μονοκύλινδρος κινητήρας των 499 κ.εκ. παράγει 26,5 hp, ενώ το κιβώτιο είναι 5 σχέσεων

H πιο χτυπητή διαφορά από το Classic βρίσκεται στο τελικό της εξάτμισης το οποίο έχει κλίση προς τα πάνω, ώστε να μπορεί να περάσει μέσα από ποταμάκια ευκολότερα, και να αποφύγει και τα χτυπήματα σε πέτρες.

Οι ακτινωτοί τροχοί έχουν intermediate ελαστικά, που ούτε off-road τα λες, ούτε street, ενώ το τιμόνι διαθέτει μπάρα, ικανοποιώντας τις scrambler ορέξεις του κοινού της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Πιο μάχιμο δείχνει και το πιρούνι, χάρη στις φυσούνες, ενώ οι αναρτήσεις αναμένεται να έχουν ελαφρώς μεγαλύτερες διαδρομές από το Classic.

Η μοτοσυκλέτα της δοκιμής διέθετε και αφαιρούμενη σέλα συνεπιβάτη, ενώ η έκδοση παραγωγής θα διαθέτει και ABS το οποίο πιθανώς και θα απενεργοποιείται.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018 16:34

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT