.
Κατηγορία Royal Enfield
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 12:30

Royal Enfield Bullet Trial 350 / 500

Παρουσιάστηκαν επίσημα τα “off-road” classic

Επίσημη παρουσίαση για τα Bullet Trial σε εκδόσεις 350  και 500 κ.εκ. από την Royal Enfield λοιπόν, ένα γεγονός που δεν προκάλεσε έκπληξη φυσικά, αφού η ύπαρξη των μοντέλων αυτών ήταν ήδη γνωστή.

Πρόκειται επί της ουσίας για τα Bullet Classic, τα οποία έχουν λάβει κάποιες τροποποιήσεις οι οποίες περισσότερο έχουν αισθητικό αντίκτυπο, αφού οι αναρτήσεις και απόσταση από το έδαφος, στοιχεία που θα προσέδιδαν κάποιες έξτρα δυνατότητες το χώμα, δεν αλλάζουν.

en2tr

Μονόσελο, σχάρα, ψηλό πίσω φτερό, ελαστικά με έντονη χάραξη, προστατευτική “σχάρα” στον μπροστινό προβολέα και τελικό εξάτμισης με κλίση, είναι τα στοιχεία που διαφοροποιούνται σε σχέση με τα Bullet Classic, καθώς επίσης και η βαφή, με το πλαίσιο να είναι βαμμένο.

Πέραν τούτων, όλα τα υπόλοιπα παραμένουν ως έχουν, πράγμα που σημαίνει ότι η απόδοση ανέρχεται στους 20 ίππους και στα 28 Nm ροπής από τα 346 κ.εκ. της έκδοσης “350” και στους 27 ίππους και 41,3 Nm ροπής από τα 499 κ.εκ. του “500”.

en1tr

Σε ότι αφορά στα φρένα και οι δύο εκδόσεις εξοπλίζονται με δισκόφρενα (μονό στον μπροστινό τροχό) διαμέτρου 280 και 240 χλστ., καθώς και δικάναλο ABS. Aν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμη, θεωρείτε σίγουρη η άφιξη των μοντέλων αυτών και στην ευρωπαϊκή αγορά.    

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 14:15

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon