.
Κατηγορία Royal Enfield
Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 12:43

Διακοπή της παραγωγής του Royal Enfield Himalayan

 

Πολλά προβλήματα αναφέρουν οι πρώτοι ινδοί ιδιοκτήτες

 

 

Μετά την διάθεση της πρώτης παρτίδας των Himalayan στην ινδική αγορά, οι ιδιοκτήτες τους άρχισαν να παραπονιούνται για πολλά προβλήματα, καταφεύγοντας στις κατά τόπους αντιπροσωπείες, για την επίλυση τους. 

Τα προβλήματα εντοπίζονται… σχεδόν παντού, με τους άτυχους ιδιοκτήτες να κάνουν λόγο ότι πρόκειται για την πιο προβληματική μοτοσυκλέτα που έχει κυκλοφορήσει στην ινδική αγορά!

Ραγίσματα, ακόμα και σπασίματα πλαισιών εν κινήσει, στράβωμένες ζάντες, αρκετά θέματα στον κινητήρα και στον συμπλέκτη και γενικά πολύ χαμηλή ποιότητα κατασκευής και υλικών. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, η παραγωγή της πρώτης αυτής έκδοσης του Himalayan έχει σταματήσει και από την 1η Απριλίου έχει διακοπεί και η πώληση του stock από τους αντιπροσώπους.Η Royal Enfield ετοιμάζει πυρετωδώς μια δεύτερη έκδοση, στην οποία υπόσχεται ότι θα έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα, προσθέτοντας παράλληλα ψεκασμό και ABS. 

Σε ότι αφορά στους άτυχους ιδιοκτήτες της πρώτης γενιάς του μοντέλου, η εταιρεία δεσμεύεται ότι θα φροντίσει ώστε να επισκευάσει / αντικαταστήσει τις μοτοσυκλέτες τους. Στην φωτογραφία που έχουμε αναρτήσει, ένας αγανακτισμένος ιδιοκτήτης τοy Himalayan που ήθελε να διαμαρτυρηθεί,  πάρκαρε την προβληματική μοτοσυκλέτα του έξω από τον αντιπρόσωπο που την έχει αγοράσει, με ένα στεφάνι που έγραφε R.I.P. Himalaya…

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 12:47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon