.
Κατηγορία Royal Enfield
Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2017 08:54

Royal Enfiled 750 σε δυο εκδόσεις

 

Αποκαλυπτική κατασκοπική φωτογραφία 

 

Είναι γνωστό ότι η Royal Enfield έχει δημιουργήσει έναν νέο δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 750 κ.εκ. και μάλιστα τον δοκιμάζει σε ένα cafe racer μοντέλο που κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται Contenental GT. Aυτό που δεν γνωρίζαμε, ήταν ότι το συγκεκριμένο μοτέρ θα στελεχώσει και άλλες εκδόσεις μοτοσυκλετών.

Για του λόγου το αληθές, μια νέα κατασκοπική φωτογραφία, αποκαλύπτει δίπλα στο Continental GT και μια classic έκδοση, με διπλή σέλα, ελαφρά διαφορετικό ρεζερβουάρ και... νορμάλ τιμόνι, σε “classic” πρότυπα.

Οι αλλαγές, τουλάχιστον αυτές που φαίνονται στην συγκεκριμένη φωτογραφία, είναι ακριβώς αυτές, κατά τα άλλα οι μοτοσυκλέτες μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν ο κινητήρας θα έχει διαφορετική απόδοση, ωστόσο όπως είναι γνωστό, οι αλλαγές στη θέση οδήγησης, μπορούν να αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό την αίσθηση.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2017 08:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon