.
Κατηγορία Royal Enfield
Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2017 17:20

Royal Enfield – Το πιο σύντομο teaser video στην ιστορία!

 

Σε ποιο μοντέλο μπορεί να αναφέρεται;

 

 

Teaser video έχουμε δει πολλά. Eπικά, μετρημένα, με life-style και pop αισθητική, με συμβολισμό και σημειολογία και μερικά ακαταλαβίστικα. Όλα τους είχαν όμως ένα κοινό σημείο, μια κάποια διάρκεια.

Η Royal Enfield πρωτοπορεί λοιπόν σε αυτό το θέμα, παρουσιάζοντας εν όψει της EICMA, το πιο σύντομο teaser video της ιστορίας, το οποίο ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό του CEO της εταιρείας, στο instagrtam. Πόσο σύντομό; Γύρω στα 5 με 6 δεύτερα. Και τι βλέπουμε σε αυτό; Ένα “birds eye view” πλάνο στο εσάκι μιας πίστας και δύο μοτοσυκλέτες να το διασχίζουν, συνοδεία του στακάτου ήχου από τα μοτέρ τους.

A post shared by Sid Lal (@sidlal) on

Ποιο είναι το συμπέρασμα; Ότι μάλλον τραβήχτηκε με drone αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.  Πίστα και Royal Enfield λοιπόν, πεδίο ασύμβατο για τα κλασικά μοντέλα της εταιρείας όποτε αυτομάτως αποκλείουμε αυτή την περίπτωση. Μήπως το νέο Εuro 4 Himalayan; Aλλά και πάλι; Σε πίστα; Κοτρώνια και χώμα είναι το περιβάλλον του!

Τι μένει; Μα το πολυαναμενόμενο Continental GT 750, η πρώτη δικύλινδρη (σε σειρά) απόπειρά της εταιρείας και μάλιστα σε μεγάλο κυβισμό.

Αυτό ναι, θα μπορούσε να έχει θέση σε μια πίστα…

Θα τα μάθουμε όλα σε λίγες ημέρες, stay tuned!

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2017 17:24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon