.
Κατηγορία Norton
Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2017 11:21

Norton Commando 961 California 2018

 

H Βρετανική άποψη του cruising

 

 

H Νorton παρουσίασε τη νέα Commando 961 California η οποία είναι κατά κάποιο τρόπο η η… “cruising” εκδοχή του γνωστού Commando 961.  Βέβαια στην Βρετανία και γενικά στην Ευρώπη χρησιμοποιούμε έναν άλλο όρο για να περιγραφούν αυτές οι μοτοσυκλέτες: “Roadster”, και έτσι  περιγράφει και η Norton  το νέο της μοντέλο, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι είναι εύκολο να οδηγηθεί, κατασκευάζεται στο χέρι και αποτελεί φορέα κλασσικών βρετανικών “μοτο-αξιών”.

Bέβαια όπως είναι γνωστό, η Νorton εξοπλίζει τις μοτοσυκλέτες της με υψηλών προδιαγραφών περιφερειακά και έτσι και σε αυτή τη νέα έκδοση έχουμε φρένα από την brembo (με ABS φυσικά), αναρτήσεις της Ohlins μπροστά και πίσω, ενώ όπως και σε κάθε μοντέλο της εταιρείας, το πλαίσιο είναι χειροποίητο.

Ο κινητήρας, παραμένει ο δικύλινδρος σε σειρά αερόψυκτος (Euro 4 παρακαλώ) των 961 κ.εκ. που στελεχώνει τα μοντέλα της εταιρείας, ενώ σε ότι αφορά στις διαφορές με ένα standard Commando, αυτές είναι το ψηλότερο τιμόνι και τα χρώματα.

H Norton έχει στο site της την μοτοσυκλέτα στην κατηγορία των νέων – ειδήσεων και όχι στα μοντέλα (ακόμα), ωστόσο αναφέρει ότι αυτή είναι άμεσα διαθέσιμη προς αγορά.

Οπότε αν σας ενδιαφέρει, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους για να μάθετε τιμή και λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2017 11:21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Norton V4 RR & V4 SS 2017 Norton Commando 961 Street L.E. 2019 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon