.
Κατηγορία MV Agusta
Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2021 09:54

MV Agusta - Παρουσίασε γκάμα ηλεκτρικών ποδηλάτων

Η MV Agusta ανακοίνωσε την είσοδο της στην αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων, παρουσιάζοντας πρώτα μια γκάμα e-bikes, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα ηλεκτρικά πατίνια.

Τα e-bikes της MV Agusta θα ονομάζονται ΑΜΟ, «αγαπώ» δηλαδή στα ιταλικά, ενώ για την ώρα τα μοντέλα είναι 2, το RR και το RC, αμφότερα φορώντας έναν ηλεκτροκινητήρα 250W (0,33 hp) της Mahle που βοηθά τον αναβάτη σε ταχύτητες μέχρι τα 25 χλμ/ώρα.

Η μπαταρία των 250Wh ανήκει στην Panasonic, η επίσημη αυτονομία ανακοινώνεται στα 75 χιλιόμετρα, ενώ τα ποδήλατα διαθέτουν κορυφαίο εξοπλισμό όπως ελαστικά Pirelli, δισκόφρενα Magura και ιμάντα Gates Carbon Drive.

Ζυγίζοντας μόλις 15,5 κιλά, τα ΑΜΟ είναι ελαφριά και εύκολα για όλους και για όλες, στις αστικές διαδρομές.

Το RR θα κυκλοφορήσει σε 2 κοστούμια, το ένα κίτρινο-μαύρο και το άλλο κόκκινο-μαύρο, ενώ το περιορισμένης παραγωγής (200 αντίτυπα) RC θα διατίθεται στην κλαστική τριχρωμία κόκκινου, λευκού και μαύρου που έχουμε συνηθίσει στα αγωνιστικά μοντέλα της MV Agusta.

Τα ποδήλατα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ιταλία, μέσα στο εργοστάσιο της εταιρείας, ενώ τα πατίνια θα είναι rebadged μοντέλα άλλου κατασκευαστή.

Οι τιμές ξεκινούν από τα 3.075 ευρώ για το RR και από τα 4.100 ευρώ για το RC.

Στα e-mobility σχέδια της φίρμας συμπεριλαμβάνονται ένα ξεχωριστό site, ένα online store, κ.α.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα ποδήλατα ΑΜΟ στο site της εταιρείας ΕΔΩ, και βρισκόμαστε σε αναμονή, για να δούμε πότε τα ηλεκτρικά σχέδια της MV Agusta θα συμπεριλάβουν και τη μοτοσυκλέτα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon