Κατηγορία MV Agusta
Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 13:19

MV Agusta – Έρχεται η γκάμα με τα μοντέλα 350 κ.εκ. – Τι μοντέλα θα την απαρτίζουν & που θα κυμαίνεται η τιμή τους

Από το καλοκαίρι ήταν γνωστό ότι η MV Agusta, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων ευρωπαίων κατασκευαστών, προχώρησε στην σύναψη συμφωνίας με ασιατική κατασκευάστρια, για την δημιουργία μιας νέας γκάμας μικρών κυβισμών, σε προσιτή τιμή.

Όπως είχαμε γράψει τον Ιούλιο του 2019 λοιπόν, η συνεργασία κλείστηκε με την Loncin και αφορά στην κατασκευή μοντέλων με κινητήρες 350 και 500 κ.εκ. Τώρα, μετά από δηλώσεις του “αφεντικού” της MV Agusta, Timur Sardarov, στο Asphalt & Rubber, έχουμε κάποιες πρόσθετες πληροφορίες. 

Η πρώτη “φουρνιά” των μοντέλων αυτών, θα φέρει ένα δικύλινδρο κινητήρα 350 κ.εκ., χωρίς να ξεκαθαρίζεται η διάταξη του, αν και το πιθανότερο είναι πως οι κύλινδροι θα βρίσκονται σε σειρά.

O Sardarov ξεκαθάρισε ότι το συγκεκριμένο μοτέρ είναι έτοιμο, αν και δεν δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες για το αν σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε από την ΜV Agusta, από την Loncin ή με συνεργασία των δύο εταιρειών.

Τα μοντέλα της MV Agusta που θα φέρουν τον κινητήρα αυτό, θα απευθύνονται σε νέους αναβάτες με τον χαρακτήρα  και την φιλοσοφία τους να ταιριάζει σε καθημερινή χρήση. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιο Adventure τύπου μοντέλου, μεταξύ όλων των άλλων.

Σε ότι αφορά στην τιμή τους, ο Sardarov δήλωσε πως αυτή θα κυμαίνεται μεταξύ 6.000 και 7.000 ευρώ στις ευρωπαϊκές αγορές και φιλοδοξία του είναι η γκάμα αυτή, να συμβάλει στην αύξηση των πωλήσεων, φθάνοντας συνολικά τις 25.000 μονάδες ετησίως.

Τα πρώτα μοντέλα της νέας αυτής σειράς, αναμένεται να παρουσιαστούν στην EICMA του 2020, ενώ αργότερα, θα ακολουθήσει και η γκάμα των 500 κ.εκ.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EICMA – MV Agusta Brutale 800 RR SCS & Dragster 800 RR SCS
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube