.
Κατηγορία MV Agusta
Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 15:36

MV Agusta Dragster 800 RR TheArsenale

Custom έκδοση αφιερωμένη σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που δε μοιάζει με όλα τα άλλα.

Η MV Agusta παρουσιάζει μια περιορισμένης παραγωγής καστομαρισμένη έκδοση της Dragster 800 RR που ονομάζεται TheArsenale, όπως δηλαδή το μοναδικό ηλεκτρονικό κατάστημα από το Μαϊάμι των ΗΠΑ που διαθέτει στον κατάλογό του μια σειρά πολυτελών (και ως επί το πλείστον πανάκριβων) αντικειμένων που ξεκινούν μπλουζάκια και φτάνουν ως αεροπλάνα!

Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα δεν έχει διαφορές στα μηχανικά της μέρη από το κανονικό μοντέλο παραγωγής Dragster 800 RR, δηλαδή μας έρχεται με τον τρικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 798 cc με απόδοση 140 hp και τελικ΄λη ταχύτητα που φλερτάρει με τα 250 km/h. Διαθέτει επίσης το πλήρες ηλεκτρονικό οπλοστάσιο της μοτοσυκλέτας, με MVICS Ride by Wire, traction control που ρυθμίζεται σε 8 επίπεδα, quickshifter δύο δρόμων (ανέβασμα και κατέβασμα σχέσης) και συμπλέκτη ολίσθησης (slipper).

Το ξεχωριστό στοιχείο στη μοτοσυκλέτα αυτή αφορά στην εμφάνιση και μόνο, με χρώματα και γραφικά που αντηχούν το πνεύμα πολυτέλειας του TheArsenale.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη νέα μας συνεργασία με το TheArsenale. Εξαρχής μας μάγεψε το πρωτοποριακό του πνεύμα και η προσέγγισή του στη λιανική πώληση πολυτελών αντικειμένων. Μόνο τα καλύτερα, τα πιο μοναδικά μοντέλα βρίσκουν τον δρόμο τους στο εικονικό του γκαράζ και η δική μας σπέσιαλ έκδοση Dragster 800 RR TheArsenale, ένα δείγμα αγνής μοτοσυκλετιστικής τέχνης, είναι πλέον ένα από τα πιο λαμπρά τους κοσμήματα,” δήλωσε σχετικά ο Ratmir Sardarov, διευθυντής της MV Agusta Motor S.p.A.

Γνωρίστε το εδώ: https://thearsenale.com/products/dragster-800-rr-x-thearsenale

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon