.
Κατηγορία MV Agusta
Πέμπτη, 14 Μαϊος 2020 11:50

MV Agusta Superveloce 800 - Με αλλαγμένα χρώματα στην παραγωγή

Λαμβάνοντας υπόψη τη γνώμη των πελατών της, η MV Agusta προχώρησε σε αλλαγές όσον αφορά στους χρωματισμούς του Superveloce 800, κάνοντας το ακόμα πιο όμορφο.

Θυμίζουμε πως το οικονομικότερο μοντέλο της γκάμας Superveloce είχε παρουσιαστεί στην EICMA 2019, σε κόκκινο και ασημί, με χρυσό το αλουμινένιο κομμάτι του υβριδικού πλαισίου και ασημί ζάντες.

Η ζήτηση της μοτοσυκλέτας ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ η παραγωγή της σηματοδότησε και την επανεκκίνηση της εταιρείας μετά το κλείσιμο για την καραντίνα του Covid-19.

Παράλληλα όμως, η MV Agusta εισάκουσε τη γνώμη των οπαδών της φίρμας, και αποφάσισε να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές στα χρώματα της κόκκινης και ασημί Superveloce 800, βάφοντας χρυσό το χωροδικτύωμα στο πλαίσιο και τις ζάντες και αφήνοντας μαύρο το αλουμινένιο μέρος του πλαισίου. Παράλληλα παρουσίασε και μια δεύτερη, μαύρη χρωματική έκδοση, με χρυσές λεπτομέρειες.

Η κόκκινη και ασημί έκδοση θα είναι σίγουρα η επιλογή για τους λάτρεις των κλασικών χρωμάτων της MV Agusta, ενώ η μαύρη-χρυσή μοτοσυκλέτα είναι μια ιδιαίτερα στιλάτη πρόταση, για τους λάτρεις της απλότητας και φυσικά της “κακίας” που διαθέτει το συγκεκριμένο χρώμα, ενώ οι Ιταλοί κάνουν λόγο για σοφιστικέ στιλ, εμπνευσμένο από τους αγώνες F1 των seventies.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Μαϊος 2020 11:56

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon