.
Κατηγορία Moto Morini
Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 13:55

Moto Morini X-Cape 650 – Σε νέα έκδοση Black Ebony

Μία νέα χρωματική επιλογή για το 2024.

Η Moto Morini διευρύνει τις επιλογές χρωμάτων, για το Adventure της γκάμας της, X-Cape. Μιλάμε συγκεκριμένα για τον νέο χρωματισμό Black Ebony που, όπως λέει και το όνομα του, φέρνει το μαύρο χρώμα στο προσκήνιο, σε συνδυασμό με γκρίζα και κόκκινα στοιχεία.

Κάπου εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι εμείς είχαμε... τρόπον τινά, προβλέψει ή προσδοκήσει έναν τέτοιο χρωματισμό από το Moto Morini X-Cape, και μάλιστα σε φουλ μαύρο με χρυσές ακτινωτές ζάντες - δείτε την παρακάτω εικόνα, του συντάκτη μας και γραφιστικώς... ανήσυχου, Νίκου Τσαμάνδουρα (δείτε και άλλες δουλειές του με ένα κλικ εδώ).

 

Οι αλλαγές αφορούν μόνο την εμφάνιση, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, οπότε τεχνικά το μοντέλο παραμένει ίδιο με αυτό που γνωρίζουμε τώρα. Περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για την άφιξη και την τιμή της έκδοσης, στην Ελλάδα – όπως και να μάθουμε αν θα γίνει και αυτή διαθέσιμη, και με ακτινωτούς τροχούς.   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 14:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EICMA 2023 - Moto Morini Calibro Bagger 2024
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon