.
Κατηγορία Moto Morini
Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 10:55

EICMA - Moto Morini X-Cape 650

Η Moto Morini είχε υποσχεθεί πριν από λίγο καιρό, πιο προσιτά και μικρότερου κυβισμού μοντέλα, και το νέο X-Cape αποτελεί μια πρώτη απόδειξη ότι τήρησε τα λεγόμενα της.

Πρόκειται για ένα μεσαίου κυβισμού Adventure μοντέλο, κινούμενο από ένα νέο, δικύλινδρο σε σειρά μοτέρ 650 (649 κ.εκ.), το οποίο φέρει εντυπωσιακό εξοπλισμό.

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο με στοιχεία χωροδικτυώματος και στο μπροστινό του μέρος φέρει ένα USD, πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι 50 χλστ. και διαδρομής 160 χλστ., το οποίο αναρτά ακτινωτό τροχό 19 ιντσών, με ελαστικό 110/80. Πίσω, ένα μονό αμοσρτισέρ με διαδρομή 135 χλστ. αναρτά τροχό 17 ιντσών, με ελαστικό 150/70-17”.

Σε ότι αφορά στα φρένα, μπροστά το X-Cape εξοπλίζεται με δύο δίσκους 300 χλστ. και πλευστές δαγκάνες της J.Juan, ενώ πίσω φέρει, δίσκο 225 χλστ. με διπίστονη δαγκάνα της ίδιας εταιρείας. Αν και δεν αναφέρεται, προφανώς η μοτοσυκλέτα θα εξοπλίζεται με ABS, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η προσθήκη κάποιου άλλου ηλεκτρονικού βοηθήματος. Εντύπωση πάντως προκαλεί η 7-ιντση έγχρωμη TFT οθόνη!

Γενικά από πληροφορίες, η Moto Morini δεν έχει δώσει αρκετές, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η ισχύς του μοτέρ, πέραν του ότι θα υπάρξει έκδοση A2, με απόδοση 48 ίππων.

Αξίζει να αναφερθούν επίσης, η εύκολα ρυθμιζόμενη με το ένα χέρι ζελατίνα, τα full LED φώτα μπροστά και το ότι θα υπάρχει kit ανύψωσης της σέλας από τα 830 χλστ. (standard), στα 850 χλστ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon