.
Κατηγορία Lazareth
Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018 10:40

Lazareth LMV 496 - Μοτοσυκλέτα… “transformers” με δυνατότητα αιώρησης

 

Θυμίζει τα μαχητικά αεροσκάφη Harrier

 

 

Από πού να το πιάσεις και που να το αφήσεις το συγκεκριμένο θέμα; Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Lazareth. Γαλλικός οίκος δημιουργία μοναδικών οχημάτων. Από ζάπλουτους για ζάπλουτους, οπότε βάλτε κατά νου εξωφρενική τιμολόγηση, εξωτικά υλικά και υπερβολή στα όρια του εκκεντρικού.

Η Lazarerth έγινε ευρύτερα γνωστή στους μοτοσυκλετιστικούς κύκλους με το μοντέλο LM 847, μια μοτοσυκλέτα με τέσσερις τροχούς, διατεταγμένους αρκετά κοντά μεταξύ τους ανά ζεύγη, η οποία φέρει κινητήρα V8 κινητήρα Maserati, χωρητικότητας 4,7 λίτρων με απόδοση 470 ίππους.

Η εμφάνιση της LM 874 είναι κάθε άλλο παρά συμβατική, θυμίζοντας πρωτότυπο που έχει ξεπηδήσει από τα σκηνικά κάποιας ταινίας επιστημονικής φαντασίας.

Τώρα λοιπόν, επειδή μάλλον η LM 874 παραήταν συμβατική για τον Ludovic Lazareth (ο ιδιοκτήτης της Lazareth), ετοιμάζεται κάτι καινούργιο, όπως πληροφορούμαστε από  σχετικό teaser – video.

Το νέο μοντέλο ονομάζεται LMV 496, θυμίζει αρκετά την LM 847, αλλά εκτός του V8 κινητήρα, έχει προσαρμοσμένο στα κέντρα των τεσσάρων τροχών, αντίστοιχο αριθμό jet ακροφυσίων.

Όπως βλέπουμε στο video, η LMV 496 έχει την ικανότητα, ως άλλο μέλος της οικογενείας των… transformers, να στρέψει τους τροχούς της κατά 90 μοίρες, στρέφοντας έτσι και τα ακορφύσια των Jet κινητήρων προς τα κάτω, και να μετατραπεί σε ένα σκάφος αιώρησης!

Κάτι σαν drone, μόνο που αντί για έλικες, χρησιμοποιεί… τουρμπίνες. Θα πετάει; Πόσο θα πετάει; Τι αυτονομία θα έχει; Πόσο θα κοστίζαχαχααχαχαχα

Αυτά και άλλα πολλά, θα τα μάθουμε στις 31 Ιανουαρίου 2019, ημερομηνία κατά την οποία έχει οριστεί η επίσημη παρουσίαση του project LMV 496. Μέχρι τότε, ας δούμε το video…

  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 10:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon