.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 14:54

Lazareth – Κλείνει το εργαστήριο του πιο ακραίου κατασκευαστή του κόσμου

Ο Ludovic Lazareth, κατασκευαστής μερικών από τις πιο ακραίες μοτοσυκλέτες που έχει δει ποτέ άνθρωπος, ανακοίνωσε ότι σταματά την δράση του προς το παρόν.

Ο Ludovic Lazareth δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, σε όσους την ψάχνουν με την Custom σκηνή της μοτοσυκλέτας. Ο Γάλλος κατασκευαστής έχει δημιουργήσει πράγματα που δεν θα τα χωρούσε ο ανθρώπινος νους, μεταξύ των οποίων μοτοσυκλέτα με κινητήρα V8 κατά μήκος και δύο εμπρόσθιους τροχούς, μία εκπληκτικά τροποποιημένη R1 με την ονομασία «Eurofighter», αλλά και ένα concept ιπτάμενης μοτοσυκλέτας το οποίο μάλιστα είχε δοκιμαστεί. Τώρα, ο Lazareth ανακοίνωσε το κλείσιμο του εργαστηρίου του, μετά από 25 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας στον χώρο.

Σε ανακοίνωση του στα social media, είπε: «Πριν από 25 χρόνια, έριξα τον εαυτό μου ψυχή τε και σώματι σε κάτι παραπάνω από μία δουλειά, σε έναν λόγο για να ζώ: Η κατασκευή οχημάτων που ξεχώριζαν για την σχεδίαση τους, την τεχνική τους σύλληψη και την απόδοση τους. Δούλεψα 365 μέρες τον χρόνο, 15 ώρες την ημέρα και κοιμόμουν πάνω από το εργαστήριο μου, για να μην διαχωρίζω τα όνειρα μου από την πραγματικότητα. Δεν ήταν έυκολο. (...) Τώρα, στα 55 μου, αναγκάζομαι για αρκετούς λόγους, να ανακοινώσω το κλείσιμο του εργαστηρίου. Παρόλα αυτά, το πνεύμα που διέπει την Lazareth Auto Moto είναι ανέγγιχτο, ζωηρό, με βλέψεις κατακτητικότητας, όπως και η επιθυμία μου να δημιουργήσω ένα νέο φορμά, να προσδιοριστώ (...) Θα σας ξαναδώ με νέες περιπέτειες και όνειρα για να ζήσω».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 14:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon