.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 15:04

KTM Adventure Rally 2024 Portugal - Έναρξη εγγραφών

Αν θέλετε να κλείσετε τη θέση σας στο φετινό Adventure Rally της ΚΤΜ στην Πορτογαλία καλύτερα να σπεύσετε για μια από τις 250 θέσεις πριν εξαφανιστούν.

Από τις 7 ως και τις 10 Οκτωβρίου το KTM Adventure Rally 2024 θα διοργανωθεί στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στην περιοχή της Algarve με έδρα την πόλη Lagos.

Με μόλις 250 θέσεις διαθέσιμες για το ράλι του 2024, οι εγγραφές θα ανοίξουν την Τρίτη 30 Ιανουαρίου στις 14.00 ώρα Ελλάδας (13:00 CET) στον σύνδεσμο: events.ktm.com/2024-ktm-europe-adventure-rally.

Το τριήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει οδήγηση περίπου 800 χιλιομέτρων με υποστήριξη από έμπειρους τεχνικούς της ΚΤΜ και συνοδεία των γνωστών πρεσβευτών της εταιρείας, μεταξύ των οποίων οι διάσημοι κύριοι Chris Birch, Johnny Aubert και Giovanni Sala.

Στη βασική διαδρομή του ράλι οι συμμετέχοντες θα κληθούν να διαγωνιστούν σε μια σειρά από ειδικά τεστ, ενώ κάποιες έξτρα διαδρομές αυξημένης δυσκολίας θα είναι διαθέσιμες για όποιον επιθυμεί να δοκιμάσει εκεί τις δυνάμεις του.

Δείτε στη συνέχεια ένα βίντεο προεπισκόπηση του ευρωπαϊκού KTM Adventure Rally 2024 στην Πορτογαλία, καθώς και ανασκοπήσεις με τις ωραιότερες στιγμές των διοργανώσεων του 2023 στη Νορβηγία και του 2022 στη Γαλλία.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon