.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 11:47

Lazareth LT410 - Τρίκυκλο τέρας 200 hp με βάση ένα Yamaha R-1 - Video

Δείτε το βίντεο για το LT410, τη νέα τρελή μοτοσυκλέτα του γαλλικού βελτιωτικού οίκου Lazareth, που έχει βάση ένα Yamaha YZF-R1, απόδοση 200 hp και σύστημα με 2 ρόδες μπροστά που παίρνουν κλίση, όπως στο NIKEN!

Ο Ludovic Lazareth είναι γνωστός εδώ και δεκαετίες για τα τρελά του κατασκευάσματα, αλλά και για τα ιδιαίτερα... κακοφτιαγμένα βίντεο που ανεβάζει για αυτά, και το ανύπαρκτο marketing που κάνει για να τα προωθήσει.

Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει ούτε με το LT410, για το οποίο δεν υπάρχει καμία πληροφορία, ούτε στο site του, ούτε στο facebook, με τα μόνα ελάχιστα στοιχεία που γνωρίζουμε να προέρχονται από την περιγραφή του βίντεο.

Το LT410 βασίζεται λοιπόν σε Yamaha YZF-R1, με απόδοση 200 hp, ενώ έχει πάρει έγκριση τύπου και οδηγείται με δίπλωμα κατηγορίας Β (αυτοκινήτου, τετράκυκλων), και θα παραχθεί σε μόλις 10 κομμάτια.

Δείτε παρακάτω το βίντεο, το οποίο διακρίνεται για τα ήπια έως βαρετά πλάνα της μοτοσυκλέτας, το κακό μοντάζ, και τον άθλιο ήχο που έχει μπει πάνω από τα πλάνα μετά το γύρισμα.

Μακάρι κάποια στιγμή να βάλει μυαλό ο Λουδοβίκος, γιατί τέτοια τέρατα χρειάζονται αντίστοιχα θεαματικά βίντεο, και όχι τέτοιες "σούπες".

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon